Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Protiv uhapšenih slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija." Jesu li to uhapšene osobe proizvodile i stavljale u promet pronađeno naoružanje?! ccccc, da li će se ovaj zakon nekada promijeniti i preimenovati u nelegalno posjedovanje naoružanja?
Edukuj se malo, nemoj odmah pisati gluposti. Čl 339 KZ RS kaže " Ko neovlašteno izradi, prepravi, DRŽI, proda, nabavi, vrši razmjenu, unuse u zemlju ili iz nje iznese....". Uostalom da ne pišem ti dalje google i nadji bilo koji krivični zakon...
Gluposti? Pa gospodine, ti pišeš očitu glupost na moj komentar. Zašto bih se ja edukovala? Čitam zbog čega se terete uhapšeni i pravim poređenje: "_Protiv uhapšenih slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija." Krivičaru, ako je po tebi ovaj zakon, bar na ovom mjestu, dobro formulisan, onda ga ti dobro ne tumačiš, hahaha, ne tumačiš dobro počinjeno krivično djelo u poređenju sa zakonom. Hajde knjigu u šake i uči još. Dosta nam je needukovanih nazovi pravnika. :))))))) PS. Taj član Zakona koji ti navodiš, ne stoji u tekstu, krivičaru! :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bi reko da je to trećina svadbene kolekcije, koju domacin svaki mora imat :-)... nek vam neko objasni sta je arsenal
kuče u čakšire