{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Banja Luka: Prioritet čišćenje i dezinsekcija

S
18.5.2014. u 10:11
0
3
Banja Luka: Prioritet čišćenje i dezinsekcija
0
Banja Luka: Prioritet čišćenje i dezinsekcija
Na sjednici Gradskog štaba za vanredne situacije Banja Luka, koja je održana jutros, istaknuto je da danas na ugroženim područjima grada prioritetno treba raditi na čišćenje prostora i objekata, i dezinsekciji.
Gradonačelnik Banje Luke Slobodan Gavranović, koji je i komandant Štaba, rekao je da će cisterne za crpljenje vode prioritetno biti upućene u Priječane i u Česmu i da se danas svi objekti na tim lokacija moraju osloboditi iz vode.

S obzirom na to da se u gradu više ne mogu nabaviti dovoljne količine alata i pribora potrebnih za čišćenje, Gavranović je apelovao da građani i privredni subjekti pomognu u aktivnostima čišćenja, tako što će staviti Štabu na raspolaganje opremu i sanitetska sredstva za čišćenje kojom raspolažu kako bi odmah bili upućeni na ugrožena područja.

Štab je zahvalio volonterima koji su u velikom broju učestvovali u akcijima pomoći za ugroženo stanovništvo i akcijama čišćenja poplavom zahvaćenih područja.

Štab moli sve volontere koji će se danas i narednih dana priključiti akciji čišćenja da sa sobom ponesu lopate, metle, zaštitne rukavice, pribor i sredstva za čišćenje i drugu opremu koja može poslužiti za sanaciju stanja na terenu, imajući u vidu da je Štab već do sada sa tržišta u gradu povukao sve raspoložive količine.

Svi volonteri mogu da se prijave Štabu za vanredne situacije koji neprestano radi u zgradi Gradske uprave, gdje će biti evidentirani i upućeni timovima zaduženim za sanaciju terena na ugroženim područjima.

Kontakt telefoni su 051/ 244-582, 244-443, 212-500 i 121.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: