Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahhhaaaaahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KINEZI
u metroplolama se obično uvijek dešava više kriminalnih radnji nego u selima i šumama
miliju sarafcica po marku je milijun markica vishe u padze od generala genocidasha. stedijo je gdje je mogo a prao pare isto cesto.ta nije se kupila vila u bg iz privatnog dzepa. ironija bi bila kad bi ga jednom njegova sajba unesretila. slijedeca scena. stoji ti tadic sa dodom na dvacetom spratu osamnespratne zgrade vlade rs. vidish li ono dole, to je valter. tadic se nagne da bolje vidi i propadne zajedno sa staklom u skupocijeno dizajnirane al jeftino napravljene vodene igre ispred zgrade. simbolicno za propast srbije zbog vijecito arogantne i insolventne rs.
TELEVIZIJI RS TREBA DATI NOBELOVU NAGRADU ZA OBJAŠNJENJE U DNEVN IKU 2 RS DA OVA STAKLA ŠTO PADAJU NISU UOPŠTE OPASNA PO PROLAZNIKE !!! SAMO ŠTO NISU REKLI DA SU TI UDARI PO GLAVAMA PROLAZNIKA POŽELJNI ZA NAROD JER SE STAKLO U LETU PRETVORI U LJEKOVITU MASU..... HA, HA, HA, PROVALA MILENIJUMA !!!
Dodik je bog!
Tkz. predsjednika TKZ. republike UBICE VLASTITA ZGRADA TKZ. VLADE
@bosanceros Zar je bitno sta sam? covjek sam, stanovnik sam ove kugle zemaljske isto kao i ti i svi ostali... Ne dozvolite da vam politicari i medija ispiraju mozgove, kao sto su svima na zapadu mozgovi isprani...
Ja komentiram sve što je povezano s R.S-om, jer me je taj R.S koštoa veoma puuuno i košta me i dan-danas. Dok se oni u Banjaluci šepure i šire, svakome normalnome je jasno da je ta R.S. nastao na palj.enju, ub.i.ja.nju i sl. Dokle god imamo R.S. nema nama ovdje u BiH ni mira ni dobra!
@bl,kladim se da si murat hehehehehe
Koliko komentara zbog staklA- samo zato sto je iz Republike Srbske. A ti bolesnika!
Banjalucanin sam ali ne mogu docekati kad ce ovaj kramp dodik mafijas napustiti svoj tron, ili kad ce ga neko likvidirati ali cisto sumnjam u to jer on drzi cijelo pozdemlje mafijasko... Narod glup lozi se na njegove fore a on igra na nacionalisticku kartu, \"veliko srpstvo\" \"lazni patriotizam\" ovo ono a narod nema sta jesti.. Pozdrav svim normalnim ljudima bilo kojeg imena i prezimena BL
Ljudi ba tako se otvaraju prozori u RS. Sta seljo zna sta je prozor.
Sta ti je kvalitet....
Pa za 200 miliona se mogla cijela Banjaluka napraviti a ne dvije zgrade pobogu ljudi!
Daj Dodo baci jos koje staklo, vidis kako to mundzose veseli
je li ono koštala 200 miliona hahahah
Uplašilo se staklo Vlajkija!