Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Oblic Ti ga herojom smatras, a meni ispred ociju pobio sve, ostala sam sama sa svojih 6 godina, sada imam 23 g, cijeli zivot sama kroz svee islaa, u zivota sam se pitala jel ovo sreca il nesreca sto sam prezivjela. Ne zelim ti ovo da dozivis NIKAD, al budi insan i pravedan i dobro prostudiraj ko moze biti heroj, a ko ne!
\"Dodo, porucio je ti je stari da ti cuva krevet do prozora u Hagu\" ... eto o tome pricaju
sad mladic u hotelu Hag , u svom apartmanu od 5 m kvadratnih i sere i jede i pisa i plače i kuka provodi prazne sate ,dane, čeka da mu dodje dodik ,koji nece doći kao posjeta nego stanar. samo neznam ko ce kome biti dama za razonodu ?????????????
sad mu nemoze pomoć ni 1000 advokata , ni 1000 darka, ni 100 000 dodika ni čitav Dunav ga nemoze oprat.
desetljecima uceni da mrze zarad pocinjenih zlocina nad njihovim narodom srbi su pokazali da znaju nadvisiti svoje dzelate iz proslosti.zivim u nadi da se takvo nesto neponovi i mom narodu u nekim buducim ratovima,a istorija nas uci da ce ih biti.zemljo moja,narode moj nesveti se,jer mi znamo koliko boli ucinjeno zlo.....
pa nije ovo cudno ovaj dodik finansira hag od njihovog hapsenja od poreznih obveznika i onako mukom stecenih e sad im jos treba i politicka potpora
KRVNIKA
dabogda ih snijeg zatrpo
bas je bilo lijepo ovih dana bez vijesti o politici i politicarima,sto pokvariste taj ugodjaj?
VALJA NABAVIT ak-47 nema druge :)
He-b-li mu oni ma-ter a on njima....seljoberi !!!! SIKTER
za fujjjj, nisi sama,ima nas jos takvije,na namase vrsi teror pored zrtava.
Obalis mi malog
Na pogrešnoj si adresi traži pomoč od svojih genocidaša.
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/86367-Nevesinje-Prijeti-uginuce-400-najkvalitetnijih-muznih-krava.html Pusti sastancenje, ucini nesto i spasi ove krave, da ne bude katastrofa.
BOSNJACI POSLIJE DODIKOVOG ORRGIJANJA SA MONSTRUMOM BILJANOM PLAVSIC NASTAVAK ORRGIJANJA SA RATKOM MLADICEM, SERBSKIM MONSTRUMOM VAMPIROM...!!! RAZMISLITE DOBRO STA VAM SE PRIPREMA KO SCENARIO...!!! S KIM SI TAKAV SI...!!! MILORAD DODIK===RATKO MLADIC===BILJANA PLAVSIC...!!!
sarajevo-x zar kako vi napisah ste haški optuženik nije RATNI ZLOČINAC nebi trebalo da piše optuženik nego RATNI ZLOČINAC