Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi cetnici su gori od ovi deraša
Evo ga Bosanci, počelo je prije nego što su se ohladili komentari od referenduma! Pripremite pakšu!
...i jedan je od uzroka globalnog zatoljenja
Gdje su sad oni smrdi iz genocidne tvorevine? Znate po klix-u srat o smrdoslavlju i izigravati velike smrde,a u sred Banja Luke vam se pederčine,lezbače i ostali nastrani bolesnici okupiše a vi pojma nemate. Sjedite za klixom i serete o velikosmrdstvu,pogani smrdljive! Kako možete i valjat kad vam je duhovni vođa i smrdski prosvijetitelj Kačavenda pederčina?! Majku li vam j.... genocidašku samo izigravate junake kad ubijate nevinu djecu,žene i starce.
Na čemu si ti?
Na čemu si ti?
Vidjeli smo koliko se ovi "napredni evropljani" brinu za ljudska prava kada su djeca iz Konjevic polja u pitanju i slicni problemi koje imamo. To je pogan koju su i hrvati uvidjeli, iako su clanica EU. To je poganluk kojem nema slicnog. A pederi se digli da ubjedjuju da su se rodili bolesni, niste vi ste nakaradni po opredjeljenju. Lijecite se, bolesnici. I nemojte se vezati uz manjinske narode, nego uz psiholoske bolesnike, kao sto su sizofrenici i psihopate svih vrsta.
hahaha.nema tebi lijeka.zadojen i frustritran
Jel ovo pederčine "udaraju" minuse ?
Uvijek je bilo pederčina i uvijek će ih biti. Nek se karaju u čmar boli me briga. Al nećete nama nametato to isto. Mi ćemo karati žene, a vi karajte muškarce. BTW: To je Lutov narod, oni su bili nastrani, pederčine itd..Tako da nije ovo ništa novo.
Pogledajte logo ove organizacije : http://www.ring.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=78%3Audruene-ene-banjaluka&catid=38%3Alanice&Itemid=62&lang=me Da nije providno, bilo bi žalosno. Znamo ko vas finansira. Zato nemojte nam palamuditi.
Pederizam je fašizam 21 stoljeća!!!!! Zato radjajte djecu ljudi bez ustručavanja i straha. Nafaka će doći kad tad, ali će doći!!
Evo dokaz da su BOSANCI najtolerantniji ljudi, ne samo na Balkanu nego i u svijetu, čak smo mnogo prije svoga vremena i opjevajamo toleranciju: Snijeg pade na behar, na voce NEKA LJUBI KO GOD KOGA HOČE Ako nece, nek' se ne namece od nameta nema selameta Da sam sretan, k'o sto sam nesretan pa da dodjem tebi u odaje Da ti sjedim medju siltetima bas k `o pasa medu bimbasama! 100% ču radije homoseksualca ili lesbijanku u parlamentu koji meni ne žele nikavo zlo samo što sam heteroseksualac (ili bošnjak,srbin ili hrvat) nego četnike, ustaše i "zelene" izdajice u svilenim odjelima i kravatama koje usraše ovu državu do mile volje.
Kao što me nije briga ko jede svinjetinu ili ne, ko ide u crkvu ili džamiju, ko piški stoječi ili sjedeči itd, sve su to privatne stvari svakog pojedinca tako me nije ni briga ko šta radi u svojoj spavačoj sobi - koji absurd. Nebrine me vaš život i vaše običaje i prema tome odjebite od mene i mog života i kako ja živim, moj je i ako griješim ima ko da mi sudi na sudnom danu a ne neki polunepismen kreten na ovom dunjaluku.
"Neka ljubi ko god koga hoće" Odnosil' se ovo i na pedofile, nekrofile, animofile, incestoidne parove i ostale nastrane?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Riječ "homo" je grčka riječ i znači čovjek, riječ "fobija" je isto tako grčka i znači strah, što bi u prevodu homofobija značila "strah od čovjeka". Dakle, pederi, lezbejke, queer, LGBT i ostali poganšćeri nemaju veze sa ovim terminom, vas se niko ne boji nego se gadite svim normalnim ljudima što svoje poganluke želite iznijeti u javnost.
rijec homo oznacava gr rijec isto,hetero razlicito.uzima se kao oznaka za homoseksualizam.ne budi bukvalac.ti nikako ne mozes biti normalan jer si mentalno zaostao
@ajan30 A šta bi značilo na vašem pederskom "Homo sapiens"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
razvoj demokratije vise sprijecava Nacionalizam medju ljudima nego homofobija, al eto... Ko hoce da bude homo, taj ce biti homo i taj ne cini zlo nikome koliko to cini kad je neko nacionalista...
Cijela ova situacija u Bosni i njen los ekonomski status je zbog toga sto smo homofobicni, sarcasm off
Šupkom do prosperiteta, to je njihova parola.