Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripreme za promjene! Bez nekih znamenja je lakše napraviti te promjene!
Dragan Bosnjak !!!!!??????
Šta će njima grb kada je sva seljadija kao u Sarajevu sišla u grad...kome još treba grb bitna je stranka :)
Kad je neustavan neka onda ustavni sud naredi da se grb ukloni iz sluzbenih prostorija grada , kao npr sale gradske skupstine
i normalno nek kazni gradonacelnika zbog nepostivanja odluka ustavnog suda
Ja stvarno idalje ne shvatam tu retardirani logiku da je Banja Luka nekakav srpski grad. Nikada nije bila srpski grad. Banja Luku su bosanski muslimani u 16 stoljecu stvorili, takoder i mostar. sve do 1969 je bio vecinski bosnjacki grad, dok se nije desio onaj zemljotres i pravoslavna crkva govori srbima iz okolnih sela da nasele Banja Luku. Iz koje historije su Seselj, Mladic, Karadzic i Dodik ucili pa da imaju pravo reci da je Banja Luka oduvijek bio srpski grad.
Ja prije svega stvarno ne shvatam tu retardiranu logiku da su ove gluposti odraslim ljudima uopšte bitne, čak i u ovom stoljeću. Odi recimo u Minhen i pitaj par slučajnih prolaznika da li je Minhen katolički ili evangelički grad - svi će te gledati kao totalnog kretena. Ali ne, Bosanci ne samo da 4 godine kolju jedan drugog zbog toga, nego će o tome još narednih 100 godina preseravati.
Mnoge stvari su nekad bile pa vise nisu. I Srbi su zivjeli na Kosovu pa sta sad? Je li Kosovo zato srpsko danas? Je Istra italijanska? To sto su Bosnjaci bili vecina u BL danas ama bas nista ne znaci niti moze promjeniti nesto, jer je evidentno ko je danas tu vecina i cija se politika tu vodi. Ne znam do kada treba da se ide unazad da bi se nesto proglasilo necijim, do kromanjonaca ili? Nikakva istorija danas nece promjeniti da Bosnjaka u BL danas gotovo da i nema, nema muslimanskih imena, nemanema osjecaja za BiH kod naroda, BL vise podsjeca na Novi Sad nego na Sarajevo ili Tuzlu.