Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molio bih uredništvo klixa da doda još koju vijest o otvorenju Ferhadije i sve to poprati novim slikama buduću sa su tijekom jučerašnjeg dana o svemu ovome davali vijesti i slike na kapaljku...
Molio bih uredništvo klixa da doda još koju vijest o otvorenju Ferhadije i sve to poprati novim slikama buduću sa su tijekom jučerašnjeg dana o svemu ovome davali vijesti i slike na kapaljku...
Ne podrzavam rusenje bilo kojeg verskog objekta ali danas je Banja Luka polozila ispit jer nije bilo ni jednog incidenta a politicarima nije bilo mesto na danasnjem dogadjaju.
Ja nisam stekao dojam da su Srbi Ferhadiju, što kažu s guštom dočekali, već više zbog toga što nisu imali kud niti su više imali metoda da zaustave obnovu. Ubijanje i čoporativno napadanje se nije pokazalo učinkovitim, naprotiv, to im je ojačalo brend genocidnog naroda i koljača, tako da šta su mogli više da čine nego ignorirati današnja dešavanja.
@serbdrinasloboda "200 metara od te ferhadije su ustase klale srbe u crnoj kuci." navedite imena i pokrenite tužbe.
Jedva cekam jos neki tekst o ferhadiji i slike
U prevodu: vec sutra ocekujte grafite, ostecenja, paljevine i slicno na dzamiji.
@mimi: Lijepa jest, ali nas cinjenice unazad 15 godina uce da se nece razlikovati od drugih dzamija u genocidnoj, a koje su na neki nacin ostecene poslije rata od strane đikana.
neznam,bojim se da je i ovo jedna u nizu dzamija od bajrama do bajrama,da ce neko uci u nju...