Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opkoliti BL i granatirati i bombardovati 4 godine, oko za oko, zub za zub!!!
Post ratna Banja Luka i gospodska ne mogu ba u istu rečenicu nikako...
Banjaluka je bez obzira na sve njene nedostatke najljepsi grad u BiH, bez ikakve sumnje. E sad, što neki ne mogu da prihvate tu činjenicu, to je nešto drugo.
...fakat je Gospodska ulica, bez ciganije i preprodavaca...na stranu sto njome hode polupismeni zombiji stigli traktorijadom '95
Naš šeher bosanski♥️
Ljudi rade... Recite sta hocete, ali samo kod nas postoje poluzavrsene stvari. Ni jedan dio grada nije do kraja uredjen. Ne d'o Bog da imamo kakvih spomenika ali kako treba. Ili ako imamo onda je to nekakva apstrakcija. Fol imamo istoriju, nekakve poznate licnosti. Gdje mi to odajemo pocast njima?
@gooUser1570812903 tata ti Đikan. Jesi li bio u Banjaluci? I da, mislio sam na Sarajevo, koje bi trebalo da bude lider i uzor u svemu za ostatak drzave. Da li je? U Ferhadiji lijepe poispadale kocke svake godine. Uzimaju se pare za istu stvar po milion puta. Ulica je pretvorena u pijacu u jednom dijelu? Zar nije tako?
banja luka je prelijep grad u kom živi genocidan narod a to nikako ne shvata