Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada jedan covjek uspije otkazati Novu godinu, zbog svojih prijetnji, da nece biti odgovoran za ono sto ce se desavati poslije 30.12. onda svarno treba da se uhapsi i osudi na 5 godina, gosti mi dosli iz vana za NG, da uzivaju u muzici dobar repertoar je bio, ai nista, nikad gore nisu mogli provesti NG nego ove god. zbog jednog divljaka..trazi i ovaj covje pravdu u Sarajevu za svog sina, ali nikad nije prijetio narodu da nece slaviti NG, dok se ubice ne pohapse, jer zasto da narod ispasta..
Da kazem novopecenim bosnjacima da je u devetom mjesecu proslavljena 1440 hirdjretska godina.
niti ne znaju da su samim ovim postupkom prihvatili Islam.
Jasta su, al nije to problem, nego je problem sto mnogi "muslimani" ne znaju da su izasli iz islama slaveci ove paganske praznike. Sta ces kad im je znanje na levelu pola ilmihala.
umjesto da odemo u Trebinje na Lončarevica ,mi budale otišli u Dubrovnik na doček..sretna vam nova 2019
Sretna Nova svim ljudima dobre volje!
Ovo ce pokusat za dan republike. Tu ce izgubit podrsku i ovo malo sljepaca sto nekontaju u cemu su.