Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li bojali kad su pobili preko 90.000 Bošnjaka
NE, još slave pobjede GENOCIDNE
PAMTIMO I NE ZABORAVLJAMO!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moji srbi zasto niste stavljali zastave Rusije kad je oboren avion?
Lijep gest Banjaluko.
Banja Luko.
NJih je brat Miteran spasijo bombardovanja jos 93....
BOLI ME KU**C ZA PARIZ I PODLE FRANCUZE, NJIHOVU DEBILSKU PEDERSKU KULTURU, PUNU RAZVRATA I NEMORALŠTINE SVIH VRSTA. BOLI ME KU**CI ZA SVE ZEMLJE PODLOG I DOBRO UHRANJENOG KRVIMA DRUGIH NARODA ZAPADA. BOLI ME KU**C ZA SVE PEDERSKE RETARDIRANE POLITIČARE IZ REGIJE KOJE STE NAM KONTROLISANO DOVELI NA VLAST DA GLUME KU*CU I DRUGIMA. PERSONALNO ME ZABOLI KU**C I KOLIKO VAS JE SKIKNULO, I ŠTA ĆE TE PREUZETI POSLIJE OVOGA. ALI SAVRŠENO DOBRO ZNAM DA PUMPATE SVOJU TUPAVU JAVNOST ZA INTERES JUDEJA I VELIKOG USMRĐELOG BRATA. HRLITE SREĆNO KRAJU SVOGA POSTOJANJA I OD**BITE. ODJE*TE i vi što se uvlačite ovim poganima kao i vi koje se mislite okoristiti. Srbin koji se ponosi Mišićem a ne Mladićem
da je meni cure da uzivam sa njom a ne ovdje na kliksu gubit vrijeme:(
Zna se ko je ucestvovao u svim ratovima u 20 vijeku na pravoj strani! A i prava istina polako izlazi na vidjelo i o balkanskoj tragediji u zadnjoj deceniji istog vijeka! Zao mi je svih nevinih zrtava svuda u svijetu; a ovi napaljeni klinci sto ovde bale po tastaturama u nacionalistickom zanosu, nisu sposobni ni svoj haustor, park ispred zgrade, ulicu, odrzavati cistom, a nesto se u prsa busaju! Mars napolje neradnici, uradite nesto, pa onda pricajte o patriotizmu!!!!
UVLACI SE DO DIK MALO FRANCUZIMA U PAKSU....
He kaze pripadnik naroda koji je poslije siptara najvise u ISILu.
vise đikani na Bosanskim portalima trn u oku smo vam
Bravo za moju Banjaluku cistu lijepu evropsku.
Znaci ima ih cak sest nisam znao za taj podatak.
rinsky, iggy.is.back, Franziskoo ,novosadjanin, 23%, Je Suis Charlie2,3,4,5,6,7... Mame su vam prostitutike sa pokvarenim zubima i ja im svrsim u usta da im popunim te supljine :)))))))))))))))
a ja ću im držati noge :)
Genocidasi kofa nesto saosjecaju,a u srebrenici su bez milosti klali,silovali,mucili.NE OPROSTITI NE ZABORAVITI!!!
Pero Makic http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/005.0.jpg Radivoje Lukic http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/010.jpg Milan Vujicic http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/020.jpg Kostadinka Grcic http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/004.1.jpg Milica Saric i Slobodan Mastilo http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/017.jpg Ljubomir Jurosevic i Dimitrije Alempic http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/009.0.jpg Nenad Beribaka http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/018.jpg Velo Majstorovic http://photos1.blogger.com/blogger/6562/1985/400/024.jpg
Genocidasi poklopite se,umjesto da se kajete vi vrijedate,ali dobro doce i vama nevolja pa cemo se mi vama smijati.NE OPROSTITI,NE ZABORAVITI!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ide ona poslovica : videla zaba...:-}
drinsky, iggy.is.back, Franziskoo ,novosadjanin, 23%, Je Suis Charlie2,3,4,5,6,7... Mame su vam prostitutike sa pokvarenim zubima i ja im svrsim u usta da im popunim te supljine :)))))))))))))))
drinsky, iggy.is.back, Franziskoo ,novosadjanin, 23%, Je Suis Charlie2,3,4,5,6,7... Mame su vam prostitutike sa pokvarenim zubima i ja im svrsim u usta da im popunim te supljine :)))))))))))))))
sinko imas i ti majku, e toliko je cenis.
bio sam jasan i precizan ... pusi ga
drinsky, iggy.is.back, Franziskoo ,novosadjanin, 23%, Je Suis Charlie2,3,4,5,6,7... Mame su vam prostitutike sa pokvarenim zubima i ja im svrsim u usta da im popunim te supljine :)))))))))))))))