Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United Nothing!
\'\'Kad nam dodjes u posjetu Bane, spremicemo tripice na Kulin, od jagnjeta sto ga Vuk podera, pa Bosnjake redom zadevera.\'\'
ce mu biti domacin tetka Ziska....kako vidim on dolazi u Srbiju a kod nas more bit uvrati a more bit i ne...
Svakako podržavam posjetu ovog lika državi Kosovo!!!
Letu stuke ne zna minimalizam sta je to kapitalizam
Ovaj se pita koliko ija A ruzan brate.....Jadni ti smo mi kad nam ovaki dolaze i uce nas sta da radimo
-\"Pica k´o jama.....Ban Ki-moon.
Boli me K U R A C !!
A dolazi i na Kosovo, još jedan dokaz da su je priznali ostalo su samo formalnosti i pitanje vremena
A hoće li Moon doći u Banja Luku hahahahaha
Predsjedavajuci Skupstine Ujedinjenih Nacija Gospodin Vuk Jeremic dolazi u posjetu Republici Srpskoj,a usput ce svratiti i u Sarajevo. U Banjaluci se priprema veliki docek,dok je Sarajevo u soku Vukovim izborom na takvu visoku funkciju,pa ce mu mjesto cevapa za rucak ponuditi Karadjordjevu sniclu,a mjesto kahve Sljivovicu Tome Nikolica. -napomena: Vuku se vjerovatno gade Sarajevski cevapi i boji se salmonele.