Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel kao 95 u Srebrenici ma.mu vam, a zaštićena zona razoružani ljudi pod nadzorom UN-a. J a vam vjerujem na riječ :D
tako ste rekli i srebrenicanima 1995. mamu vam masonsku
Moze ali nece vise nikada.
TREBAT CE MI PAR HILJADA BOSANCEROSA USKORO ZA RATNU ZONU NA ISTOKU. OPET CEMO IH ZAJAHATI I POSLATI U G...NA KAO \'95, OVAJ PUT NA ISTOK PROTIV IRANA HIHIHIHI. GLUPI BOSANCEROS, JOS SU ME FINO DOCEKALI. ONA TRI DEB.ILA CE MI DATI PUNO RAJE ZA MOJ RAT
Svasta se prica o SDP, al imaju pravo u jednoj cinjenici: Ilija Izmetbegovic je ciljao na masovna ubistva naoruzanih muskaraca u srebrenici kako bi dobio novac ko sadaku i oprao svoj licni obraz, kada je saznao o ubistvima svojih arapskih mudzhedina po srednjoj Bosni. Nema vece seljaka od DUMMER bosnjaka.
Katolici iz Herceg-Bosne prijete Bosnjacima k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
izdajniče tog azijskog naroda, oni se bolan ko\' pametni dogovaraju sa rusima, a ti protiv njih, hajvanu
\'\'Alija je izdao/prodao Srebrenicu\'\' - bosanskoj gluposti nema kraja. Bosanac - jedini glupan na ovom svijetu koji sebe mrzi i sebi samom ne vjeruje a dušmana voli i vjeruje mu - i puši mu, pere, čisti, za mizeriju koje se onda kasnije prisjeća sa (jugo)nostalgijom. Malj u glavu, ništa bolje ova stoka nije zaslužila.
Pokemon ti si rekao svoje a sada razligu od BiH
Bolje bi ti bilo umjesto što ovdje smrdiš da naučiš pisati, budalo.
ADNAN TERZIĆ NAPUŠTA FAHRU RADI FAHRINOG POTPISA NA SPORAZUM KOJI ZNAČI IZDAJU BOSNE
Ta ce Fahro postit, Fahro je Srbin, isto ko i njegova pudlica Zlatka L.
Sunce ti ono kosooko fašističko! M A R Š!
Ti imbecilna komunjarice stvarno misliš da su ovdje baš svi tako naivni? Hoš ti koji link o udbašu i ratnom profiteru Neđi il možda o brozovom kopiletu Svetlani koje se njen rodjeni sin odrekao, ili mozda o šovinisti i go.vnaru Stojiću koji će sutra ako treba i Karadžića veličati, samo nek mu neko plati litar loze.
Jel fahro danas zapostio
I glupi Bošnjo će sad reći OK, a onaj ko podsjeti na ulogu UN-a u ratu bit će označen kao \'nacionalista\', \'vehabija\' ili šta već.
evo ti dokaz izdaje alije izmetbegovica, rijeci nacelnika srebrenicke policije kao izaslanstva srebrenice u holidejinu gdje ih je aliaj docekao i rekao im \"nudi mi klinton da pustim srbe u srebrenicu da pobiju 4000 muslimana i bit ce vojna intervencija\" i jos kaze \"alija je los covjek\" http://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&feature=player_embedded#!