|

FOTO
/
Bambini Mondo: Bogat asortiman proizvoda za djecu i mame

Bambini Mondo: Bogat asortiman proizvoda za djecu i mame
0
Klix.ba
7.1.2013. u 11:12
2
komentara
0

dijeljenja
Bambini Mondo: Bogat asortiman proizvoda za djecu i mame Foto: Dženat Dreković
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača. Svi posjetitelji od 10 do 22 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.
U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Bambini Mondo, drugi štand desno od ulaza na Market kod vrtuljka i Riesenrada. Bambini Mondo je najveća prodavnica opreme za buduće majke, novorođenčad i djecu do 12 godina. Izuzetno bogati asortiman, kojeg čine proizvodi renomiranih evropskih i internacionalnih kompanija, čine dječija odjeća, obuća, igračke, namještaj, oprema te odjeća i oprema za trudnice i mame.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Bambini Mondo je zamišljen i razvijen kao sasvim novi koncept trgovine proizvodima za djecu i opremom za trudnice i mame. Kupovinom bilo kojeg proizvoda na štandu Bambini Monda kupci dobijaju i kupon za 10% popusta za kupovinu u prodavnici, koja je smještena u Importanne centru u Sarajevu.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...