Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno ih sjede svi u foteljama i parlamentima
Do sada nisam znao za nemile dogadjaje sa ovom vrstom ptica. Nadam se da cemo imati priliku gledati ih opet kako lete nasim nebom. Misljenja sam da je veliko bogatstvo imati vise vrsta zivotinja.
Jedna od akcija biće u oktobru, Izbori lešinara 2018.
Nema većih lešinara na planeti od ratnih profitera
Barem lešinara ne fali kod nas, eno ih u politici kol'ko hoćeš, kako sad stvari stoje, ne prijeti im izumiranje, čak naprotiv!
Šta ih ima vraćat eno ih sviju pozicioniranih VISOKO da više biti ne može: Bakir, Dragan i Mile. Od konstitutivnih naroda su od rata POTPUNO LEGITIMNO OGLODALI I OPRALI 100 milijardi KM !! Koskice su ostavili braniteljima i ostalim a sada vino piju sa vjerskim službenicima i aazdravljaju ! I hodžama ? Ma ti meze uz čvarke, takva je to banda :(
Pa mi imamo lesinara za izvoz samo posjetite sjediste SDA ima kakvih hoces lesinara pa proberite ...
Dajte političarima krila
Pa mi imamo vise lesinara nego Evropa citava, a kamoli Balkan
Kako se rijesit ovih zemaljskih lesinara
Nije mi jasno zasto ih je neko otrovao 1991 ?
Ono sto meni na prvu padne na pamet su divlje deponije. Moguce da su ove ptice jele sa deponija i mozda usput progutale plastike ili nest sl.
Ovih bjeloglavih supova ima kod nas u HR na otoku Cresu....ciste lesine ovcetina i divljih svinja...kazu da im je sasvim dobro ide :D
https://www.camps-cres-losinj.com/hr/otok-cres-bjeloglavi-sup-rezervat.aspx
Vucic, Covic i Dodo 3 lesinara
Otidjite u centralu SDA, NAROD I PRAVDA, SZBIH sve LESINARI
Sa balkana su čak i lešinari pobjegli na zapad
Tu su oni samo su poprili ljudski oblik, nose odjela i voze skupe Audije