Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Miletovi haveri prosipaju kasetne, pa šta pogode!
prvo osveta pa onda prica sto jest nikad
a da mu ovo nisu nastimali strucnjaci iz SDA da se malo pred izbore stanivnistvo polarizira a onda to njima ide u korist jer zavade narod koji glasa za njih... nemam nikakvih detalja ali nema puno podrske iz SDA za mensura... a onaj koji suti on i muti, tako barem kazu...
Bacaju bombe kao za Hanku Paldum.Dovoljno je da procuri u javnost i eto mrznje ponovo. Isto kao i paljenje zastava,napada na vjerske objekte i sl. Sve je to u interesu nekih guzonja kojim odgovara takvo stanje.
Ne moraju oni nista bacati,mrznja nikad nije ni nestala,niti ce ikada.Jednom kad se prolije krv izmedju naroda gotovo je,tad se mir moze odrzavati samo vojnom silom,a svi buduci sukobi samo gutaju jos vise ljudi u taj nacionalizam i mrznju.
Tako ti je tamo gdje srbi kolo vode
Krivi smo sto smo zivi....u drzavi u kojoj smo rodjeni.Nemojte se zavaravati,BIH je gora od Somalije i slicnih vukojebina,a sve zahvaljujuci ljudskim fekalijama na vlasti i pozicijama moci.
@mehoxy Ok sad sereš kao foka