Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...inteligencija i opšte lično obrazovanje, nevezano za obrazovni sistem i završene škole, su osnov za zdrav odnos prema okruženju...nema li toga u pojednicu, možete se j­ebat sa svim tim studijama...
To je upravo tako. Sa druge strane, loše, primitivno ponašanje pojedinaca i grupa ne treba pripisivati religijama u čije ime se ti isti tako i ponašaju... Onda bi to bilo neznanje, a to nam ne treba, kao što zaključismo.
...sljedstveno tome, balkanki "mačizam" ne treba pripisivati ni folku, ni roku, ni tehnu, ni bla bla...nego upravo primitivizmu...još sljedstvenije, dvoprezimena gospođa je zalud "studirala studiju"...
O kakvom pravu i državi pričate? Teški robijaši izlaze iz zatvora za vikende i godišnje odmore, a neki i svakodnevno, da ne spominjem druge nebuloze "pravnog" sistema u kojem živimo??? U ovoj zemlji "pravni sistem" postoji samo za one najslabije.
odgovorno tvrdim da ovakav Univerzitet nidje na svijetu nema :)
sta je pisac htio da kaze?
ništa, naravno; ovakvi kao ona primaju za ovakve gluposti dobre dobre plaće
jedino sto je mogao skontati je to, da se bezobrazno izrazim, bezveze naprdjivala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a naročito turbo folk, istakla je na kraju svog izlaganja