Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakite nema te više ni na mapi.Da je ova, prava, SDA mladež u stanju treba čitavu ratnu i poratni garnituru SDA da pošalje u PM, resetuje stranku i budu pravi narodnjaci, a ne krimogena baza, za bošnjačke kriminalce! Idi više, sklonite nam se više kriminalci, da dahnemo više dušom!
nama treba Bakire da ti i takvi kao ti prestanete srat' po raji...to bi bio fin početak
Tačno a zato vodi Islamističku
SIKTER BAKE U GUJCU DRAGANOVU
Nevodite vi nikakvu politiku
kasno je Bakire,..kasno.. Nikad vise sa poturcenim balijama i ora'e dijeliti,..a kamo li drzavu.
Nisam ni procitao sta lopovski kerovi imaju reci. Samo da im kazem SIKTER !
bakire boookireeeeeeeeeeeeeeee hahahahahah uhljebno jedna
Da je meni Bake tvoja glava da malo odmorim
Idi u sef bake bolje ti je tamo..
BAKIRE PREDJEDNIČE!!!
BAKIRE JUGOBALIJE SU 2013 IZDALE BIH SA NJIMA NEMA POMIRENJA
Bookireee njubaroooo
Moj Bakire,procitaj sve moje komentare i vidi dje si grijesio.Nauci nesto nemoj se drzati babe narod ce vas prokleti.Vazniji je bosanski covjek od vase utopije.Kad se sazna istina o vama nebi ti bio u kozi.Nije djaba bila eksplozija na babinom mezaru.Kontaj malo.!!
Sad se djubre naslo relavantno da odredjuje i ko je vjernik. Mora da su oni koji su glasali za vas i koji su krali od drugih da su po mjeri.