Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sallam to my Turkish brothers in Bosnia.
kako lepo videti kako se mundzosi pale cim vide turcina sa poturicom
Treba napomenuti da je u ovim susretima ucestvao velikim dijelom naš dr.Haris Silajdžić koji je zajedno sa Bakirom razgovarao sa Turcima. Samo se ujedinmo Bošnjačka bračo i jedino tako mozmo opstati .
Ima li ovaj Davutoglu svoje države? Non stop je ovdje jede i pije na račun naših pleća...dosadan si više. Svaka čast svakoj državi ali ja nisam Turčin , već Bošnjak..šta ja imam sa Turskom? Niti su nam susjedna zemlja niti nešto vele ulažu a za vrijeme rata su nam najmanje pomogli..mi stalno nešto gradimo odnose sa Turskom, Uzbekistanom i Tunguzijom ..pa treba se držati velesila .Ova Turska niti ide u EU niti joj daju da ide..lako je njima biti kontra svijeta kad ih ima milijona i milijona..popustite nas više-
siti smo mi ovih slikanj i pozianja,to vise ne prolazi,gdje su rezultati\'
Dobri su ovi komentari poturčenjaka. Pomažu drugima da ih se shvati a pomaže da malo shvate i sami sebe. Nema ništa od turskog i islamskog kapitala. Sve što došlo to i propalo ( primjet Turkoil ). Na bosansku se to zemlju ne prima ( osim islama i poneke džamije)
There\'s enough place in Turkey for all bosnian Muslims. We are waiting for you with our open arms!
se.rvi (sluge) su gen.ocidan izrod....
We cut a head of that Christian King, we brought you our religion of peace.
hehehehe za vrijeme Turaka Bosna je bila tamni vilajet uostalom kao i dan danas FBiH
nesto you can also bring your nana with you.
nesto nema serb.skikh neo.fasista na ovoj temi... misevi se sakrili... Turska we love you...
Ovaj Bakir nezna nigdje drugo otici nego u Tursku kod brace.Sad je sigurno otisao malo da kuka jer mu je njegova profiterska stranka cucnula!! DONOSI PARE IZ TE TURSKE,NIJE TE NIKO POSLAO DA KUKAS!! HAHAHAH
šta ste navalili na sda?! pa kod radončića su sve pobjegulje iz sda...
turska u mome srcu, u mome srcu matica... turska nikad nije, nikad nije dala kvislinga...
odluka o politickoj likvidaciji sda je donijeta