Komentari (540)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novalic: nismo izgubili nego smo popusili
NIKAD SLABIJA SDA = NIKAD JACA BIH!🇧🇦
@KamenjarskiSrbin2, @ GlasNaroda, @Automatic, @Diplomatic, @RepublikaBiH….i ostali SDA kerovi na haparatima.Eno ih Zika suta i ne da im sendvic.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
JA I???
@gooUser1600857444 SDA IZGUBILA ILIJAŠ!!!
niste vi izgubili vi ste ga popu.sili
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Torbari smrdljivi mars iz Sarajeva.Dovoljno ste zagadili mentalitet ljudi.Dovoljno se nakrali. Prikrili ste(za sad) mnoga ubojstva.Vi ste azdaje.
"Moze se reci" ili ce mozda na prebrojavanje kao trumponja, ljudi zive u nevjerici...
Hahhahahahaahahahahah. Tješi si se tjesi Ridjiobradi tjesi tjesi!!!
Ogromna ,nemjerljiva je razlika izmedju njega i rahmetli Alije...Stari je casno i s ponosom lezao u zatvoru zbog pravih ideala...,a sin ce lezati zbog zlatnih lancica,bundi,cizmica ko zadnji saner...
Lopino nećete još dugo krasti
Put ka prdekani i tebi se otvara
Moi crni Bakire.Znas zasto ste izgubili?Pa zbog tebe i tvoga bracnog druga.Zbog tvoje i kandidature tvoje familije.Zbog svega nakaradnog u izbiru kadrova. Zbog tvojih poteza katastrofalnih. Zbog ne imanjq vizije sta sa omladinom. Zbog svega diletantskog i ega tebe i drugih clanova uzeg rukovodstva. Zbog polupismenih clanova rukovodstva.
U mokrim, nervoznim snovima nemoćnih Izetbegovića.
Izetbegovići, ostavke i put pod noge.pravac zatvor.
Pokrij se po usima mazlumak jedan, pobjedio si ti u pi.ki materinoj, ne trebaju bosnjacima dusmani pored tebe.
E vala steta za Sda ,mozda sada od huje sto je izgubio mozda ce ga Sebija prikljuciti na respirator da mu da malo kisika da dodze sebi
Sad ćemo vas pretresti, i vaše uhljebe, pa ćete malo po KPD-ima, pa ćete vratiti sve što ste pokrali. Sad ručkajte, a pa ćete pa-pa.
SDA neće ni u predsjedništvo vise možete biti najjača stranka ali u mislima! Kaznili smo vas u Sarajevu! Kada ste izgubili Sarajevo, izgubit ćete i Kanton Sarajevo! Svi smo se ujedinili protiv vas, jer ste kriminalna stranka koja brine samo o užim krugovima vaše stranke, Bošnjacima a ne svim drugim Bosnjacima! Najnepopularnija ste stranka! Zbog imidža! Narod vas je kaznio! Voljeli bi mi da ste i Nana dali koliko ste sebi uzeli, zato smo vas pospremili!
Dobili su tamo gdje ima najviše Hillbilly-ja, isto kao što je Trump dobio u Arizoni, Texasu, Georgiji...
Ja,i??? Početak kraja! Insallah!