Komentari (559)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem sto je on njega ugostio kao sto svaka drzava domacin ugosti svog gosta al je problem kada gost iskoristi dobrocinstvo zemlje domacina da bi odrzao svoj miting jer mu treba podrska na izborima. Gost bi ipak trebao da pazi na manire jer to nije lijepo sto se radi i to jednim djelom vrijedja domacina.
@Realno25 procitaj sta sam napisao ne smeta al ne treba da odrzava mitinge.
@petarpan27 Ne laprdaj, đikane.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Danas na klixu nema SDA ovčica, svi su po direktivi otišli na skup...
@mrAdil Ofirate se bezveze
"Ima Bosne beglerbeže i Bošnjaka u njoj. Bili su tu prije vas i biće ih ako Bog da i poslije vas." Okupator nije dobrodošao u moju domovinu da drži neke govore i predizborne kampanje. Klali ste nas i ubijali baš kao i četnici, samo nekih 500 godina ranije, al balije su to izgleda zaboravile.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama Bosancima i Hercegovcima je dosta i Bakira i njegovih prljavih igrica
Pa zašto ovaj lik nije odveo Bakira u Tursku pa da tamo rasipaju ovu svoju politiku
SDA najubjedljivije od svog osnivanja pobijeđuje 2018 :))
Čekaj,nešto mi se ne uklapa,ovdje se spominje i iftar,a druga vijest kaže da je Erdo već odmaglio???Pitam se,jel se neće iftariti ovdje,ili se već iftario,pa ćemo mu "prišiti"???
Izmetbega treba strpati u zatvor.
Ima li koja vreca od erdogana za bakira?!
Gradjani Sarajeva spustali roletne, nisu se pojavljivali na prozoru, niti izlazili iz kuce... Al da ne vide ovu sramotu, ovu danasnju predstavu. Narodu je muka od ovih predizbornih predstava Bakire. Dosadan si.
Primio ga javno....... do jaja.....
I sta mislis da ces postici s tim sto si ugostio Erdogana!? Da ce ti donirati vrecu zlata kako bi platio zeninu kandidaturu na Izborima? A gladnih sve vise i omladine koja je van scoje domovine. Domoljublje nula bodova, uvijek mu je tuđe draže
Klasicni politicki skup! Ovaj miting je bio zabranjen u mnogim evropskim zemljama jedino je u Sarajevu dopusten a pritom lik najomrazeniji u Evropi.Pita li se iko da li je u interesu BiH ovaj miting danas?Hocemo li se buniti kada dodje Putin? Nazalost necemo imati pravo i to je zalosno
Hoće li Erdogan u Beogradu držati svoj predizborni skup? Obzirom da je rekao da mu je Srbija najvažniji saveznik na Balkanu vjerujem da je i tamo dobro dosao
Erdoğan je trebao u Srbiji držati svoj predizborni skup jer tamo ulaze milijarde, dok u BiH ulaže mrvice
Erdoğan je trebao u Srbiji držati svoj predizborni skup jer tamo ulaze milijarde, dok u BiH ulaže mrvice
Erdoğan je trebao u Srbiji držati svoj predizborni skup jer tamo ulaze milijarde, dok u BiH ulaže mrvice
Erdoğan je trebao u Srbiji držati svoj predizborni skup jer tamo ulaze milijarde, dok u BiH ulaže mrvice