Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neću d@ ulazim u dublju tematiku, ali 26 udruženja na nivou BiH..zašto? Da bi svako mogao imati svoju tortu i svoj šlag. Nelogično, nerazumno.
ovih saka idiota je unistila svaki pravni put Bosnjacima kao narodu da se istina verifikuje pravno. Bakir glupi i Mahmutovic a ovo su sve placenici ostalo , za saku dolara
poštujem sve žrtve, ma na kakvoj strani one bile, ali mislim da je red da SIPA malo prečešlja sva udruženja, i kod Srba i kod Bošnjaka. Ne može jedan gradi imati 5 udruženja boračke populacije, i delim tvoje mišljenje, svako hoće svoj komad šlaga, od našeg PDV-a.
SAD ĆE IZMETBEGOVIĆ TO DA POKUPUJE,KAO ŠTO I SVE KUPI,SVE SU OVO PRODANE DUŠE! SAD IH BAKIRE SMETLJARU PRIMAŠ,ŠTO NISI U PROTEKLOM PERIODU??
Znači to je ta ekipa koja u tren spizdi više od 500.000 KM ...!!! Kako se nitko ne sjeti u ovu halu pustit plin dok su svi bili na okupu - o jednom trošku riješit se svog šljama (dobro, možda je trebalo izvest njih 2-3 ) ...
Vidi odvratnih prodanih njuski sto su stali u odbranu svojih guzica.. E moj narode ko te predstavlja i ko ti kroji kapu. Sve go papak i dokazani neprijatelji BiH
Zelis dobra kola sve pare zelis picqe oko stola sve za pare dobra trava da se rola sve za pare svi da te zovu care sve za pare..
Dosla glasacka masinerija Sda i Baketa da su izbori svakih 7 dana apsolutni pobjednici bi bili oni kao i uvijek
Zajebo nas je i to dobro.Takva plitka politika ne vodi nikud.Ekonomija covjece ,biznis po svaku cijenu.Na to treba trositi energiju.
Sad ce to Bake rijesit, na greskama se uci.
Kako ih Bakir voda da je postalo smijesno.
KAKO SE LJIGAVO I OPSKURNO POKRIVA PORODICAMA ŽRTAVA! Treba da ga bude stid! Još svi treba da mu budemo zahvalni što je svjesno uprskao stvar! I šta je svrha tolikih udruženja? Da budu glasačka mašina SDA? Da zdušno pušu u Bakirova jedra? Dosta je više Munira i njoj sličnih!
Poslije svega što je izašlo na vidjelo, te samim tim da je Bakir kriv za odbijanje revizije te ljude koje je izabrao u tim direktno ili indirektno sabotirali reviziju, znajući za probleme oko softića... ne mogu da vjerujem kakav su narod Bošnjaci, te samim odnosom prema sebi, stvarno zaslužuju istrebljenje
gadi mi se, pogotovo ovi placenici iz udruzenja stoka zadnja
koje ofiranje. jeb** i za vas par i za udruzenja , vi ste idioti unistili pravo Bosnjackom narodu za istinom i pravnom satisfakcijom.
Nemoj se nervirati drug,ko to jos gleda!?U ovoj zemlji su samo bitne privilegije i plata,sve drugo je ne'bitno
Izdajnik Muslimana i boraca Armije.
"26 udruženja žrtava rata" Mislim da u posljeratnoj Evropi nije bilo toliko udruzenja, a 25 godina nakon Drugog svjetskog rata o tome su pricali samo istoricari.
Lahko je pisati istorija ako se želi istina reći.
U Evropi isto tako nemaš narod koji aplaudira kad mu neko kaže, u po Sarajeva, da ni u kom slučaju, ne smije imati svoju državu, ili narod koga vrijeđa i sama pomisao da sopstveni jezik nazove po sebi. Zašto te čudi onda ovaj ostali dio bošnjačke nacionalne šarenice.
na slici nijednog arapskog investitora ...aha oni vole Bosnu ali ne i njene zrtve
jbt, kod nas i poslije rata rat. Koliko treba godina proci da cse pocnemo baviti mirom? 100? 200?