Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu covjek pricu prica, o jedinstvu i svemu, vec 20 godina. Kad ga gledas, rekao bi da je najpostenije bice na svijetu, a ono... DNO DNA
Nazalost jos uvijek ima onih koji nasjedaju na njegov "psteni" izgleda i na njegovu pricu... Ne znam vise dokle... Jednostavno mi nije jasno kako nismo do sada shvatili da nikad nije i nece imati namjeru da pomaze narodu, nego samo sebi...
A koji to bgt pomaže narodu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bakir nije kriv,vec bezmozgasi koji glasaju za njega...
super, naveli ste sve njegove funkcije...ali , zašto niste naveli šta je uradio za bih u proteklih 20 god...... na osnovu kojih rezultata je kandidovan??????????????
Bake možeš ostat u predsjedništvu jedino kao "CERIN" ađutant a drugačije gotovo kupi čahure i...
Pobijedi li on na izborima ili bilo koji kreten koji nas je levatio iz godine u godinu, odavde treba otići, a te morone koji glasaju za ove papke treba odnijeti uragan zajedno s njima.
CITATI IZ TEXTA: - radio je kao konsultant u firmi “Konsalting” (ko zna objasnit sta znaci Consulting/Konsalting ili je cuo za ovu firmu, dobije cokoladu od mene) - Od 1991.god. do 2003. god. obavljao je dužnost direktora Zavoda za izgradnju kantona Sarajevo (cuj u ratu izgradnja kantona??!! a poslije rata se nam kanton fantasticno "iz(g)radio") -lični sekretar prvog predsjednika RBiH Alije Izetbegovića u periodu od 1992.god. do 1994. godine (kako je moguce bit direktor Zavoda i sekretar Predsjednika u isto vrijeme; uz to jos i ratovati?) Ima li igdje kakvih poslovnih, politickih ili drugih uspjeha koji se mogu pripisati ovom dzentlemenu izuzev funkcija koje je obavljao?
Evo prilike Bošnjacima da ovu karikaturu pošalju u zaborav...
Ovo je definitiivni krah postojeće interesne skupine koja je trenutno na čelu SDA.
e od mene glas neces dobiti :-P
AKO GA NAŠ NAROD OPET IZABERE MA I NE ZASLUŽUJEMO BOLJE, ZASLUŽUJEMO DA SMO SDA KMETOVI KOJI RADE PO 10 -12 SATI ZA 600 KM.
jbg da smo svi braca i rodjaci Nikšićevi i Lagumdjijini ne bi ga ni birali nego da te pitam kako ono bijahu drzava za?????? nedolaske ni na sastake i rasprave a kamoli sta ozbiljno uradit
DRŽAVA ZA KIRMINALCA, ROĐAKA, PRAČOVJEKA PA TI IZABERI ŠTA TI SE SVIĐA ZA ŽIVOT DOSTOJAN ČOVJEKA SIGURNO NIJE.
al najgore od svega sto ce opet pobijediti isti,napravili su oni sebi SDA jugend
bilo kuda SDA svuda ...ove ne moze niko istrijebiti...ko zohari...
Ko god dodje bilo bi isto ako ne i gore, jbg takav smo mi narod... Tako da me na zanima ko ce se kandidovat, jedino sto me zanima je green card i odlazak iz ove provalije!
Ma dajte vise i Izetbegovica mraka, kako vas vise nije stid. Pored toliko promasaja I razarajuce politike po BiH drustvo kako na ekonomskom tako I na socijalnom planu. Zastitnici kriminala I korupcije. Ne zelite da stanete dok ne isisate svu krv iz ove Bosne povampireni sociopati.
Umri žuti keru , donesi nešto dobro Bosni
U normalnim drzavama svaka osoba se upita da li je za neke pozicije, i nakon sto provede neki period na odredjenom radnom mjestu, donosi analizu o tome da li su uradjeni zacrtani ciljevi, koliko od planiranog je ostvareno itd.. pa se na osnovu toga donosi odluka o nastavku neke osobe na odredjenoj poziciji, evo svi glasaci u BiH imaju priliku da na izborima u oktobru pokazu s kim nisu zadovoljni, s kim jesu i nakon toga se nemamo sta zalit, i pustimo se price da nema kandidata sposobnih, sigurno ce za svaku pozciju biti barem po jedan sposoban i normalan kandidat, ili sto je rekao Adenauer K. "neka je barem neko drugi ko unosi svjezinu i odredjene promjene", pamet u glavu i mijenjajte lopove, gamad, kriminalce i kako ih sve ovdje nazivamo po portalima, toliko!
I opet, ko što gledam ... poput zombija će jedne nedelje da popune kutije sa zaokruženim njegovim imenom. A zašto??? Zato što mu je BABO bio rahmetli Alija Izetbegović... Narod koji nema sopstveni stav, razvijenu svijest i mogućnost racionalnog razmišljanja.. zaslužuje upravo ovakvog predsjednika. Živio ti nama Bakire Izetbegoviću, ništa ti nisi kriv, nevolim te nikako ali te poštujem, jer ti za razliku od svojih birača imaš sve ovo što ja nabroja... i pored toga za posljedicu PARE... Aferim i tebi i onima koji glasaju za tebe...