Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe jos nam se smije covjek u lice i govori koji ste vi idioti..
Hajd sto *ebe al sto ushi zavrce
smije se onima koji glasaju za njega a nemaju marke u depu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sirot'njo, otvori kišobran, bakir piša po tebi.
šaraj malo Bakire haahhaha
ahahahaha taj biser sam već zaboravio :))
Vickast ovaj cojk ocamm..
Ja sam stvarno mislio da je zahebancija ovo sa radnim mjestima, al haman nije. Znači da je istina i za zlatne kašike, kojima je vjerojatno već počeo da jede. Bake otvoreno: Moj glas više nemaš da ostvariš 500 hiljada radnih mjesta!!!
Bili ti još koji mandat, bogami i da ga dobiješ bi li izdržao, pogledaj se malo, na svakoj slici djeluješ nekako, ajblaže rečeno preumorno, o čemu se radi??
Kada bi bio mudar pa malo oslušnuo narod, moj Bakire narod ti plače i gladuje a ti ,,U ZVIJEZDAMA,, spusti se alo NIČIJA SILA BOGU NIJE MILA
O kakvim uspjesima on govori??? Pa on nije uspio da formira vlast skoro godinu dana. Svi ovi uspjesi su se desili dok ON nije uspio formirati vlast, tako da se zakljucuje da ova drzava napreduje bolje bez formirane vlasti. Vidjet cemo kako ce drzava napredovati sa formiranom vlasti... vjerovatno nikako.
Blago tebi,blago meni,unistise nas kreteni.
RS ga sprecava da u Federaciji zaposli 100,000..:):)
ooo da 100000 zaposlenih i na njih dodje jos 150000 penzionera matematika nema sta koliko ce se ljudi penzionisati za 10 g ?
placen oglas..neko je stavio milju kerma u padze..
placen oglas..neko je stavio milju kerma u padze..
Kakve sve bljuvotine i gadosti zelim napisati za ove nesposobne, licemjerne, odvratne, lazljive spodobe. Da mi je da oni budu u kozi mojih roditelja samo sedam dana, mojih roditelja koji su radili po 40 godina a sad kad im dodje racun za grijanje i struju lome prste i ne znaju sta ce. Iskreno im zelim da prozive sve sto su moji roditelji prozivljavaju.
Zuco bakir se zavuce pod jorgan , navece sa gospodom i pjeva onu pjesmu Dzingo'beo dzingo'beu...nemozete mi nista kad vas lazem...! .evo jedna da se utjesite da ne vide kako patite:....................https://www.youtube.com/watch?v=NmfU5bkVaQ0
Zuco bakir se zavuce pod jorgan , navece sa gospodom i pjeva onu pjesmu Dzingo'beo dzingo'beu...nemozete mi nista kad vas lazem...! .evo jedna da se utjesite da ne vide kako patite:....................https://www.youtube.com/watch?v=NmfU5bkVaQ0
tito mili......on i fahro ko da su sa marsa pali pa lupaju gluposti. Onaj idiot sinoc na FTV samo sto nije rekao da će med i mlijeko od naredne godine na sebilju poteći :)
HAHAHAHAHAHAHA PA KAKO GA NIJE VISE SRAMOTA PA DAJ PORKIJ SE DEKOM JER NAROD ZNA 150 MILIJARDI RADNIH MJESTA SISAJJJJJJJJJJ OVCEEEEEEEEEE SISAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ