Komentari (801)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam musliman sto ti po automatizmu u ovoj drzavi dodje da sam bosnjak. I iskreno nikad nisam cuo prije za ovaj dan niti se nesto obiljezavo. Toliko
Pozdrav Bosno , Pa Bake jarane , što nas vodiš u propast .Omladina nam pobjeze u bijeli svijet , doktora još malo pa nestalo , škola nije više škola nego poslije ratno obrazovanje svako na svoju stranu.Obećanja se ne ispunjavaju ,a borci nam gladuju .Srami se hajvanu.
Omladina bjezi sa Balkana to je cinjenica al mislim da sa tim Bake nema nikakve Veze,skole se privatizuju kao i po Americi to nam je donijela demokratizacija.
Temeljni okvir je da ti prije svega nadjes nekog saveznika i prijatelja u Evropi . A ti nesposobni stvore za 7 godina nisi napravio gotovo nijedne ozbiljnije posjete .Ne racunam ono sa Papom , Merkel i slicnima gdje je bio sa drugom dvojicom i zaduzen samo da klima glavom . Maksimalan domet ti je susret sa Erdoganom a i to vise privatno vas dvojica nego bilo sta drzavno i ozbiljno . Dok je Dodik kod Putina , Covic kod Trumpa , Merkel itd
Sijetite se nasih dijedova i njihovih rijeci..Pa zar su nam turci koji su nas macem preveli u Islam preci od nase brace Srba i Hrvata??Danas se svi ponosimo Mesom a rijeci smo mu zaboravili.Procitajte ovaj tekst jos jednom i probajte razumijeti sta tu pise...
Poserem se i na tebe i na tvoje Bošnjake. Musliman iz Tuzle.
@Erazmo_25 Poserem se i na tebe.
Bosna nam je i mati i otac! SDA i Izetbegovići su nam firma za đenazu!
Ja se izvinjavam, meni je bosna zatvor.
@debjazi - pa šta čekaš? Ako nisi u stanju da se boriš i izboriš - briši, ne širi defetizam i beznađe. Idi peri guzice švabama i ko zna sve kome!
Kažu bošnjački "ideolozi" da Bošnjaci mogu biti svih religija, pa čak i ateisti. Ma hajte molim vas! 😜
Što nemogu? To ti je teza koju podjednako vozaju i četnici i ustaše.
@snjoooko - Muslimani su danas najveća religija. Po broju i po prosperitetu! Uostalom pitajte Vatikan i Svetog oca Franju!
Mi da placamo porez na plate i taxe po 70% da bi stranacki nesposobni uhljebi isli u dzamije i crkve ,molili se bogu i primali po par milja plate za nerad i da smo sretno sto imamo BiH ! Ja sam bosanac ,musliman al se poserem na citavu kriminalnu drzavu i sve politicare bez obzira na nacionalnost sto gaze preko nas zivih da bi im djeca flase viskija po kafanama narucivala i bmw-ove vozala ! Narode progledajte malo 25 godina ste coravi !!!
Pošto nisam Bošnjak već Bosanac, volio bih da me neko prosvijetli i objasni mi od kada se to obilježava "Dan Bošnjaka". Ne sjećam se da se ovo do sad obilježevelo.
ja se ne sjećam da je do sad u BiH bilo bosanaca, jer je to regionalna podjela kao i hercegovci! BiH je ustavom definirana kao država Srba Bošnjaka i Hrvata
@iiiiv Bosanaca je uvijek bilo i bice.ali ti si previse glup da to shvatis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjačka moralna elita. Sve poštenjačina do poštenjačine. Alah ih nagradio.
ahiley- misliš nagrdio?
Pa čestitmo 23 godine postojanja 😂
@Erazmo_25 http://www.pravda.rs/2015/10/14/profesor-salih-selimovic-turci-su-ismevali-srbe-muslimane-bosnjak-znaci-praznoglav-glup/
Zar nije Asim Sarajlic u zatvoru s Zukicem?
Bisnjaci njeze iz svoje zemlje zbog ovakvi lopova i kriminalaca
Lopov do lopova
Dan kada se morala prihvatiti činjenica da u Bosni stoljećima postoje bošnjaci koji neće odustati od Bosne i imena bošnjak radi općeg muslimanstva ili univerzalnog islama.
@tequillajack Da li je iko i ima li iko pravo da bude katolik osim hrvata, pravoslavac osim srba ili musliman osim bošnjaka.
@tequillajack Ako i bogumile brojis u katolike,onda da.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvi saf SDA sta pricate vi ? to u SDP , DF, SBB nema uglednih Bosnjaka ?
Takvih kao u SDA nema...
despot3 - Naravno da ima,samo ih nekako nevidim u prvim safovima lopuždara. Ima naravno i lopova koji su se infiltrirali, neće još dugo!
SDA je ozbiljna stranka, a Bakir ozbiljan političar, pređite granicu malo, prohodajte po svijet pitajte zna li iko za nekog bošnjačkog političara osim za rahmetli Aliju i Bakira?