Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, ovo su lokalni izbori!!!! Dosta vise o ratovima, i ko je za sta zasluzan. NAROD JE GLADAN!
@malakuca hebo ti ronex mater u sklizenu ko je tebe sta pito kravo jedna
@katoni Yebo ti svoja oba roditelja nekaze se pokojni yebo ti pas oca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
12 autobusa na skupu SDA u Zenici, sve govori ko glasa za ovu stranku.... 2.10. IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE ZA SVE OSIM ZELENIH ! #zaČelik
naravno da je najjaca Pogledaj komentare na Klixu i drugim portalima,.... Jos je vama dobro u tom Trokutistanu,..
On je dodao kako SDA nije dopustila podjelu zemlje , zato je sada rasprodala sve živo i mrtvo. A državu upravo komada i rasprodaje. Ko nevjeruje neka vidi sporazum sa Čovićem. Te sve šta je popustila RS-u i Dodiku. Naročito šta je uradila na polju zapošljavanja mladih. Toliko dobrog im uradila i obezbjedila 100000 radnih mjesta, da je 85000 mladih odmah otišlo van države. 220000 radi za SDA u svim nivoima vlasti, pa je tako do sada imala stabilno biračko tijelo. Sada? Vrlo teško!
Hanka i Al dino - jel bilo šatora?
Bakire, hitno kod očnog, napiso ti pogrešnu dioptiju. Jesi li čorav, čovjeće, ili ti Fahro zaklanja vidik?
SDA- Stranka Diktaturnih Akcija Historiski dogadjaj u BiH, pa jest mogu vam reci- najvise korupcije, najmanje radnih mjesta, absolutno nikakvog urednog sistema jos ste nam i arape doveli. Niko razuman i pametan vas nece podrzati, mislim da je krajnje vrijeme za velike promjene.
Spominjanje rahmetli Alije Izetbegovića i Huseina Smailovića.. I MRTVI ĆE GLASATI OPET po SDA ! ZENIČANI kad vam bude teško i budete kokuzi i dalje sjetit se Hanke Paldum i kako su vas handrili 20 godina samo ce nastaviti dalje.... kada ostanete bez posla sjetit se Hanke Paldum, kada se razbolite i dobijete rak sto je u Zenici postalo kao upala pluca opet sjetit se Hanke Paldum i njenih pjesma na predizbornom skupu punom lažnih obečanja..
Recite im da su ovo lokalni izbori. Valjda trebate pricati sta ste uradili i sta cete uraditi za Zenicu i njene stanovnike a ne o ratu, bosnjastvu, selamima, Radoncicu, pumpama.
Javio se Zvizdic da nije mogao da dodje jer mu Keno upisuje Master u Beču ove godine pa otišao da plati školarinu.
SDA je svojim djelovanjem od produktivnih radnika napravila robove,zbog SDA djelovanja iskrenim patriotima se zgadila BiH,za SDA glasaju oni što su na platnim spiskovima u administraciji i javnim firmama,takvih ima trista hiljada i oni su biračko tijelo SDA zato reforma javnog sektora nije u interesu SDA.SDA je svojim djelovanjem dovela BiH pred vrata rata.BiH nema istinsku opoziciju,svi oni laju jedni na druge ali se slože oko zajedničkog ličnog interesa.Narod BiH je kao riba na suhom.
@Raskrinkavac1. ta izjava je seljačinska do neba, ti o Evropi? Gdje živiś stare ti? Pa bolan u evropi 1950-1975 od prilike su sve žene to nosile.. sam tanki material. a sad smeta svima? Evropa stoji za toleranciju ako nisi znao. Ja ne mrzim pedere ni lezbenke. Broj 1 za svjetskog čovjeka je svakog da poštujemo nebitno ko je i u šta vjeruje.. A ostalo je vrsta kulture koja mnogima sa cjelog balkana fali..
dosli ove guzonje iz drugih gradova pod takvim pratnjama i tako su zurili u crnim automobilima kao da ce spasiti grad seljaci se vozaju i trose a gledaj napacenih sto glasaju za koga ??? svasta
dajte ljudi ima nas jos normalnih u ovoj napacenoj zemlji da otjeramo bandu sa vlasti na bilo koji nacin evo mozemo poceti ove godine ne zasluzuju nasu paznju i dovoljno smo izgubili svega pa i strpljenja
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼evo sta ja o tebi i tvojoj stranci mislim....hoces jos koji????🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
A svi koji kukaju na vladu i poso itd. Ja znam iz iskustva da mnogi uopšte nežele redovno raniti.. godişnji odredżen. Da imaju gazdu. Več vole ospavati. Kafu zig. Petkom veliki muslimani(alkogol zig nebacaju) da na džumu idu. Poso je na Broj 1 ako želiš uspjeti u životu..
Gledaj slike 18 majke ti, i kazite da ste normalni i kultivisani. Divljaci u sred eEvrope, sve smo to mi krivi. Ima li i jedna glava da nema onu odvratnu maramu i onako svezanu?