Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jašta drug,( jezik pregrizo). On je jedini koji će, (malo sutra),ovu zemlju izvući iz problema,( mada više da će je ukopati) i potpuno se slažem da se radi o jednom velikom biznismenu, (kriminalcu), pa jasno je, on ima novca pa mu ne treba, ( jašta kao što su mrske Gatesu). Upravu si, (šta ima). sve ti je kako stvari čitaaš :)
jedini politicar koji moze izvuci nasu zemlju iz krize je FAHRO. ako hocete da zivite kao i doasd (kao stoka) onda i dalje glasajte za iste politicare. SBBBiH4ever
j e be m ti mate r Bakire po sred p i_cke, a oca ti nabijem u p a ka s na sred Kovaca. Doci ce sve na svoje, a i ti ces zavrsiti tamo gdje trebas. Na smetljistu. Izdaja od prijepodneva devedeset i druge.
Jos jednog Izetbegovica ovaj narod nece prezivjeti.
kakva je ba ovo slika????????
napredak mora biti veoma spor kaze izetbeg.
stojane jes ti to prezivio?
yebo mater, al vi bosnjaci ste stvarno najgluplja stranka (nisam reko narod) na svjetu... pa bolan, izetbegovici su iz beograda, to svi znamo, i sta sad??? ispada da vas srbi yebu, yopet???
e pa jedite zlatnim kasikama, mamu vam yebem... a yebo vam mamu i bakir!
...hrabrosti da pravi kompromise ...napredak mora biti veoma spor, sastavljen od niza malih koraka ... iZETBEGOVICU IDIJOTE, MI BOSANCI SMO ODLUCILI DA ZASTITIMO BOSNU OD VASIH KOMPROMISA , I ZASTIT CEMO JE PO SVAKU CIJENU, NAS NAPREDAK JE BRZ I SACINJEN OD VELIKIH KORAKA , A TI CES TE SVOJE MALE KORAKE TAPKATI U KPD ZENICA, ZAJEDNO SA ONIMA SA KOJIMA STE PRAVILI KOMPROMISE VEC 20 GODINA. POSLIJE OKTOBRA VAS REZIM BIT CE U POTPUNOSTI SLOMLJEN A VI SDA MORATE ODGOVARATI BOSANSKOM NARODU. JA BIH NAJ RADIJE UVEO SMRTNU KAZNU I STRIJELJO DIKTATORE A POTO9M BI JE UKINUO.
u ovom slucaju... Haris Silajdjic.............................650 hiljada glasova Bakir Izetbegovic........................50 hiljada glasova
SMRT FASIZMU -KU*AC KOMUNIZMU
@mostar citat: \'\'jedemo li zlatnim kasikama????? \'\' odgovor: JEDE, JEDE.... BAKIR ZLATNIM KASIKAMA, ZAR U TO SUMNJAS? Pa lijepo je Alija rekao, jesti cemo zlatnim kasikama, i to se ostvarilo, njegova porodica i jede zlatnim kasikama! Sumnjas?
Ako Boga ima, nek se nikad ne desi da ovakvi paraziti dobiju ovu poziciju i sl. U nadi da razum opet pobjedi, smrt fasizmu i nacionalizmu!
nacionalistima haj zdravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111