Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se sikirate... Ovime samo Zeljko Komsic dobija... sad ce umjesto 300.000 dobiti 500.000 glasova!!!
NAPRIJED SDA NAPRIJED BAKIRE
Nema podjele BiH Dok je Komšića i Ajanovića
Et, najgori od sve djece je kandidat za clana Predsjednistva... jadna nam majka :8
Prepao se Tihić da će ponovo izgubiti ali se boljim da će ovo biti potpuni promašaj !!
@Mitar RS U dosta stvari ste upravu,ne slazem se da je RS jaca od \"hrvatsko-muslimanske federacije\" Zapitajte se kolike su Vam peMzije,najniza u RS-u 170 KM,u FBiH 296 KM. Isto ovo sto ste napricali za Harisa Vama radi M.Dodik. Ja naravno necu glasat za Hareta,nikad i nisam a bosnjak sam(vjerovali ili ne)
Svi ste Tihića pljuvali, misleći da će se on kandidovat. Sada Pljujte Bakira... To će pokazati, koliko ste jadni i nemoćni.
Njegov babo ihtijar je svim Bosnjacima umjesto zlatnih kasika iskopao grob i stavio ih u njega a sada ce junior Bakir da nas zatrpa.... Mozda je i dobro da se potomak kandiduje i da konacno nakon debakla shvati da se narod osvijestio i shvatio koliko su nevine krvi kostale njihove danasnje vikendice, firme, vile, apartmani, moc u Telecomu, Elektroprivredi .. itd itd a moguce da je babo ihtijar njemu rekao gdje su nam Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Pobjeda Gorazde.... itd pa ce Bakir to sada da nam svima objasni ...
hoce da babukino obecanje ispuni... eto zlatnih kasika... jupiii
isti babo krepani...fuj................
Haris, Bakir, Radoncic - i onda se svi cudom cude sto polovina birackog tijela ne izlazi na izbore i sto svako sa tri i vise grama mozga u glavi gleda da izadje iz drzave. Pa za koga glasati ljudi? Za nekog od ove trojice?
Kirba mora lizat dupe uhonji, zna da ga matičar drži za jajca. Dokazo je kirba kakav je bedkičmenjak dok je ovo sebi dozvolio. A uhonja ga dribla ko maloga cuku.
Onaj ko misli da premjestanje ponekih drzavni institucija u rs nije jacanje BiH grdno se vara, Prije par godina Sipa nije smjela zaviriti u RS a danas je sipa glavna u citavoj BiH. Kao sto neko rece u drzavnim institucijama ide samo drzavna zastava a nikako neke entitetske.
A jesam ga zajebao....znam da ce izgubiti, zato sam ga i kandidovao.....nece on vise mene zezat.... evo mu sad kad izgubi ima da se povuce i osta ja sam da VLADAM sulejmen tihic
Neće akoBogda Bakir Izetbegović pobjediti na izborima za člana predsjedništva Bosne i hžHercegovine. ŠTO MU JE BABO BIO NESPOSOBAN, BOSNU I HERCEGOVINU PODJELIO ZAJEDNO SA KARADŽIĆEM, BOŠNJAKE HTI OPRETVORITI U VJERSKU SEKTU, A OVAJ KLIPAN BAKIR JE JOŠ NESPOSOBNIJI. NIJE ON NIKAKAV POLITIČAR ON JE POLITIKANT KOJI ŽIVI OD POLITIKE JER NE ZNA SVOJ POSLAO DA RADI, ZA KOJI SE ŠKOLOVAO.