Komentari (630)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik samo govori " nadam se" , " nismo trebali", " bilo je to lose", " oni nemaju postovanja prema nama" , pa ovaj lik pojma nema, majke mi. Tolike godine u vlasti i uspio da ostvari " NISTA"
čuj nema ništa sa navedenim? sin rahmetli Alije osnivača sdab koji je sa svojim babom dijelio krov nad glavom i koji je ev danas predsjednik sda sa navedenim nema ništa? pa ko ima? nerko,pedja,dino,fahro???
Propao je ko stari kauč, neće dočekati ni mladi luk Allahami!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I moj drug Faruk je ranjen tri puta,amputirana ruka pa zarađuje na pijaci pošteno...znači trezorko moj,da,treba zatući do kraja Asima!
@Foze73 ako je to istina njemu rad na pijaci ne treba. Ostvarujuje invalidnu penziju odmah. Ili ti malo ga maslacis mozda?
SDA je do sada osvojila ukupno 276.772 glasova. Kada su u pitanju stranke Četvorke, SDP trenutno ima oko 105 hiljada glasova, NiP oko 66 hiljada, Naša stranka oko 21 hiljadu te NBL oko 17 hiljada glasova. To znači da stranke “Četvorke” na nivou FBiH zajedno imaju oko 216 hiljade glasova, dok SDA sama ima 276 hiljada, što je prednost od oko 50 hiljada glasova za SDA. SDA može računati sa još nekoliko hiljada glasova iz RS, u Doboju, Srebrenici i Mostaru još hiljade glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ljudi sto jest jest ruznijeg nema a i glup si brate samo raspaljuj da bi duze osto babin sine bakire jado
Boze spasi nas od ovakvih i njemu slicnih. Pa kako god nam bude jer gore od ovoga ne moze.
Bakir i SDA su duzni bosnjacima proslost, sadasnjost i buducnost te puno vise milijardi nego hrvatska i srbija zajedno
Kad bi Bakir presto da brani svoj narod Covic svoi I Dodik svoj mozda bi imali vremena da naprave nesti za nas
Kada pročitam ovo što piše ovaj Diplomatic i slični njemu, radije bi za Karadžića glasao nego za nekoga koga on podržava.
@gooUser1606474123 Ja se smijem kladiti da bi i Bakir na ovaj tvoj komentar klimnuo glavom .... toliko nam je preko glave Diplomaticovog pretjerivanja. Deset nickova on ima, sve isto pise. Jednog dana ce "flipnuti" i otici u Hare Krisnu i sa njima svirati frule po cio dan. Bakire, pomozi nam, posalji ga u prijateljski Sibir kao ambasadora Alipasinog polja. Krisna, smiluj se
Naplatičemo im sa kamatama
hajde vise u penziju dide, dosta te!!!
Yebbo mater svoju ko ovom debilu da ponovo glas.. Uništio nas je dovoljno a ima namjeru još 8 godina sjediti u Predsjedništvu...
@gooUser1598988100 Sto ga je sjedio,sjedio .... vidio si na zadnjim izborima, on je u ostrom padu ka dnu. Ode Efendic u NiP i ide za predsjednika .... od svih bosnjackih teritorija on jedini upravlja koliko toliko ispravno i to najvecom teritorijom. Poslije njega u SS-DA niko nema da je u plusu, sve pijacari i kokosari, konobari, nigdje niko sposoban ni skolovan.Seko izvini ,ti se ne racunas, ti si kod Kurjaka na guzove prosla.
Shet država sada jest. Jer ima previše nezadovoljtva. Nefunkcionalna, neuteđena, porozna. I meni nije jasno, što se Milanoviću zamjera "sapun i parfem". Pa on je samo rekao da bi došlo do građanske države mora doći do temeljnih promjena u zakonima, shvaćanjima, uvažavanju, teritor. ustroju, zašto je potreban sapun da se izbriše staro. A novo mora da bude funkcionalno, prihvaćeno da miriše svima kao parfem. Jeli Bake toliki idiot da to ne svaća.
Dužan si ti ovom jadnom narodu milijarde kad ti to vratiš onda ćemo pričati o drugima smradu nevjernicki.
Ne znam...ali gdje su nama bosnjacima oci uprete????
A sta su nama Izmetbegovici duzni?? Trilijarde!!!
Ja jesam nacionalista, ali ne mogu, ne želim i neću podržati SDA koliko god se najviše poklapala sa mojim ideološkim ustrojenjem, to je jednostavno stranka koja je ucrvana od korupcije i zla kojeg su nanijeli vlastitom narodu.
Biti dužan a nemati načina naplatiti to je žešči problem, obično dužnicima moraš zavrnuti vrat da bi vratili dug medžutim mi nemamo čime da zavrčemo..
BRAVO BAKE NISI NI TI BAS CVJECKA AL OVA DVA IDIOTA BOLESNIKA - DODIK I COVIC SU BAS ISTINSKE BUDALE . ILI U STVARI NISU . STO GOD ONI IMAJU VISE VILA , HELIKOPTERA , I SLICNIH STVARI , NAROD IM VISE VJERUJE .I TO JE DOBRO . GLUPI NAROD KOJI NE ZASLUZUJE BOLJE .