Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Bakire, samo na Sudu pričati sa Rudonjom.
tuži bakire kera
Primitivizam i mržnja prema Bošnjacima ovog lika je beskonačna. Pitam se da li je on bolestan, definitivno jeste....
treba podici tuzbu za lazi pa nek odgovara. dodo me sve vise podsjeca na seselja imaju isti rijecnik. i ko je u vladi???
Dodo i Dzombe bacaju cetnicke bombe.....
Smirite se, šta se palite kao i cijela RS na ovog Dodika? Čovjek govori ono što ljudi žele čuti (čitaj Srbi s brda) a u drugu ruku SDS je stranka koja mu se najviše približila na Izborima i zato mora pričati protiv njih da bi dobio zadovoljvo građana opet. Pobogu.
dodo ptica dobila pouzdane informacije iz avaza.Saradnja se nastavlja,biće toga još
Tako je: djubretu Dodiku treba sudski začepiti primitivnu gubicu da prestane da laje kao životinja...
O drugu Titu i ptice na grani su sve znale, zato danas nema dilema da li je bio veliki čovjek.
šupku laktaškom je samo još ovo ostalo, kao olinjalom seoskom keru samo da laje i balavi, jer nema šta svom izvaranom narodu da ponudi, on jedino na lažima i insinuacijama može opstati, rs je on sjebao, ekonomiju i sve uz to, e kad bi mogao još kako vratiti 92 da se ponovo narodi zavade on bi bio doživotni prešjenik
Pobrkao Bakira i onog Kalabića!
Bakire,da je dodo nesto tako gnusno pricao o mom ocu i kad bi imao novac kao sto ga ti imas nasao bi nekoga da izmlati laktasko krme da mu vise nikad ne padne na pamet pretresati mrtve osobe!!! Bakire,nemoj dozvoliti da netko poput krmeta blati ime rahmetli Predsjednika!
Alija partizan :-) Jednom je bacio deku na neprijateljski bunker i spasio cijelu prvu proletersku, a prica se da je jos kao mladi kurir i skojevac predao veoma vaznu poruku drugu Djilasu, koji je tu poruku odmah predao drugu Kardelju, a ovaj drugu Titu. Kazu da je bio i najbolji bombas u ceti i da je Bosko Buha sve fazone pokupio od mladog i nadarenog Alije. Kasnije, kad je oteo avion od mrskih Svaba, bio je jedan od prvih pilota NOB-a, a najvece junastvo je pokazao na sremskom frontu kad se kao Herkules borio, prsa u prsa sa cetiri do zuba naoruzana vojnika vermahta, i naravno pobjedio. Nakon rata se razocarao u sve, propio se i postao islamski fundamentalista.
Tako sam ja cuo. Ako lazu mene i ja lazem vas :-)
sasa: nemoj biti toliko skroman, navedi i da mu je tvoj tata bio kurir, čistio pištoplje u komandi ..
ama dajte vise hoce li ko ubiti ovog neotesanog psihopatu Modika
Sandže.Go.Home. previse je za tu budaletinu cifra klju trazis ne vrijedi on ni 5 para novcane valaute iz 1985 bivse SFRJ
Alija je bio partizan prije podne a posle podne handzarovac
Za razliku od tebe, BALOKO koji si budaletina i prije podne i poslije podne, ali, bagami i po cijelu noc.
MIRZA, mater sam ti nabijao i prije podne i poslije podne, ali bogami i cijelu noc, iako je smrdljiva krmaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lažeš Bakire
Daleko ti pamet, idiotkinjo