Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posebno boli sto su tu dovodili i ubijali pripadnike Armije BiH srpske nacionalnosti. ubili su ih isti oni koji rova nisu vidjeli
Trebalo se to davno učiniti moji bošnjaci, zabranjeno je nama zločin raditi i porediti se sa anam njima, trebalo je odmah zločinitelje pobiti ko zečeve, jer su zaprljali našu čistu borbu poredeći se sa anam njima, nije naše biti i patiti nejač, starce, žene, civile, sveštena lica i sve druge koji nemaju veze Sa ratom i borbom, ODRIČEM SE POČINILACA OVOG ZLODJELA MAKAR MI BILI BRAĆA ROĐENA, nema njihov zločin i nedjelo ništa s nama bošnjcima.
zar zaista misli da ikome ista znaci njegova posjeta bilo kakvom ili bilo cijem stratistu. poslije 20 i vise godina gubi i svaki smisao jer omalovazava i vrijedja ovom gestom sve zrtve. i naravno da ce biti popljuvan i od 'svojih' i od 'njihovih'. ne iz godine u godinu, nego iz dana u dan sve vise napreduje u negativnom smislu. haja
nije njemu nista sveto, samo gleda gdje moze sebe kako poturit i prodat za koju paru
Lijepa gesta i pravilan potez. Za svaku pohvalu. Trebala se desiti i ranije u ime svih Sarajlija koji su proveli rat u Sarajevu. Zbog šutnje političkog vrha naš obraz je zaplatio, a omogućena je relativizacija omjera zločina i poimanja ko je žrtva a ko agresor.
da hoces i ti upasti u te kazane
U kazanu zavrsio inshallah..
Ispravno. Otkad ja govorim da je on zreo i dobar lider. Svaka čast predsjedniče, neka Bog čuva tebe, tvoju stranku i Bošnjake.
da se najezis, koju smo zrtvu podnijeli a sve u cilju ocuvanja zajednickog nam zivota, pa tako i sad. predsjednice kao i rahmetli predsjedniku moj naklon.
@Eaglex procitaj svoje rijece i vidjet ces da licis na sve druga sem ne na covjeka.
@Eaglex i vise od pola bosne je vazda bilo vlasko..dobili ste i vise nego sto je pripadalo muslimanima..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba podici spomenik sarajevskim srbima koji su ostali u svojim domovima dok je cetnicka marva sa brda iz ukopanih rovova gadjala po civilima. Opsada Sarajeva je jedna od najvecih mrlja na velikosrpskoj historiji, koja se nikada nece izbrisati i zbog koje i danas holivudski filmovi kao negativce uzimaju srpska imena.
Tamo je njegov tata poslao "prave Sarajlije", "bosanske pravoslavce", "Bosance i Hercegovce" i kako se vec sve nazivaju oni naivni nesrecnici koji su vjerovali u gradjansku, multietnicku Bosnu najveceg islamskog fanatika u Evropi i sire. Sada ce njegov sin da lije krokodilske suze dok skljocaju fotoaparati. Samo neka ne ostavlja vijenac ili buket cvijeca da ne zavrsi u kontejneru kao onaj u Dobrovoljackoj.
@sashapuskin ne samo tata..da ironija bude veca..i sin.. i baki ima veze sa kazanima
@<!-- To ne znam, ali vjerovatno postoji dobar razlog zasto im taj "junak" i proslavljeni komandant "sleeps with fishes". Mrva usta ne govore.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bilo je i vrijeme Bakire.
smradu jedan licemjerni.. otac ti je znao za sve što se gore dešava, vjerujem da je bio i nalogodavac.. kome ti sad šuplju prosipaš, kosti ti babine hebem..
NEMOGU NIŠTA REĆI ,ALI SAM SE NASMIJAO KAD SAM PROČITAO DA POSTI IZETBEGOVIČ.NISAM GA NIKAD UPOZNAO.RAHMET ALIJU SAM ZNAO.TO JE BIO ČOVJEK,NASMIJAO SAM SE I KADA JE IZETBEGOVIČ REKAO PRESEDNIKU SRBIJE KAKO SMO U OPKOLJENOM SARAJEVU SAČUVALI SRBE.3 PUTA SAM SE JAVLJAO SEKRETARICI DA ME PRIMI,NIKAD NISU NI ODGOVORILI,ŠALJU ME BUKVAREVIĆU,I NJEGOVA SEKRETARICA KAŽE JAVIĆE,NEMA VEZE ČEKAM,ROK JE KRAJ 9 MJESECA.MOGU LAKO PROVJERITI I NAČI ME A OSTAVIO SAM PODATKE SEKRETARICAMA.
RAHMET ALIJA JE DOBRO POSTUPIO,BIO JE VELIKI ČOVJEK.OVAKO JE MORALO BITI.TI KAO I OVAJ NAROD ŠTO PIŠE POJIMA NEMAJU O RATU I ŠTA SE DEŠAVALO U OPKOLJENOM SARAJEVU.I NEBI NIKAD VJEROVALI.TO JE POLITIKA.
@Sulejmanagic2 alija je raskopao multietnicku bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bog da da upadneš dole, i da te nikad ne izvade..
a sta je svama djikani?mi svoje osudismo,a vi svoje zlocince velicate.
ja sam drug bosanac iz sarajeva. ponosni pripadnik 10.bbr
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Boze kakav je to grad bio. Dame u kostimicima i lakovane cipelice. Gospoda u odelima. Danas naleti poneki iz tog stripa i na klix/ odma se moze prepoznati/
A danas pun vase brace sa bliskog istoka, sve crno i zamotano. Bosnjaci su sami sebi birali, prave Sarajlije su otisle i za Bosnjake su nepozeljni jer nisu muslimani. Danas imate sto je Alija htio.
@Mickey10 xaxaxaxa ti to meni ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako gledamo po precima,Bakir je Srbin islamske vjeroispovjesti jer njegovi preci nemaju apsolutno nikakve veze sa Bosnom i tek se iz Beograda sele u BiH u 19.stoljeću tj.kada je Srbija dobila neovisnost od Osmanskog Carstva pa Srbi započeli represiju nad muslimanima.
ma kava srbija ,svi ste vi od bosne nastali.Gdje se nalaze najvece piramide ?Bogami nisu u beogradu ,niti u zagrebu
@Separatista Srpsko podrijetlo obitelji Izetbegović je neosporivo,ne znam kako na ovo gledaju Bošnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)