Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jezik uciti i bjezati
Uspio se uhljebiti, hajde nek je hairli.
HEBEM LI VAM SVIMA MATERESINU, GORI STE OD SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje li ce senada hadzifejzovica uhljebiti
Ima iskustva , majka mu 20 godina zatvora dobila, krala poznata afera BEZISTAN, Provodila se po najboljim kockarnicama, još direktoru podmetnuli a čovjek nije imao veze, trebali su dobiti smrtnu ali je ukinuta i rat je spasio zatvora u Foči, treba ona da nastavi robijati!
Jbt dan? Sve sami uhljebi!!!
I sta kaze Dino i NiP- ovci promjene iz temelja muahahahah….ovsj uhljeb ko parazit samo da mu je budzetli para. A narodu ostala chundara. Sta vam rade vasi nipovci i trojka ovo nije humano
Kad je bio konkurs??
Uhljebio se pa sta? Krivo ti sto ne mozes ti da se uhljebis. Bar ima mozga i nije papak. Ljubomorni bosnjo smrdi za tastaturom i samo serenda .
Koja je referenca dotičnog da bude direktor bilo kojeg JP? Bosnjo? Slažem se sa većinom, a to je gas odavde…jbg
Pored svih mogucih inzinjera uhljebili novinara i to za.direktora hahahah...znaci tenderi u pripremi ...
Jedina pozitivna stvar ove vijesti je da ce sad bit pive u kafani na Trebevicu
Ocekivano
Joj bosnje sjedi kuci smislja komentare cuj uhljebio se. Sve lijeno u pm a premier pun svaki dan
Jel pvo dinokioo nekw svoje repove sredivao???????
Pa ovaj pijanica i propalica nije za direktora javne hale
Alkoholicar i propalica.Dno
Hahhahaha i on u uhljebe ode hahahahaha
Stručan kadar nema šta , uvijek je pričao o kriminalu a i on kriminalac iz Nip . a
Ja sam vec u holandiji, a vama dole nije lahko, odmah sam dobio posao, stan , socijalu
E ti ga bas maslas, ne moze i posao i socijala, a za socijalu se mora nositi narandzasta bluzica i po ciijeli dan kupiti sa stapom smece po ulici. Nije ni Holandija sto je bila, dozvali se ljudi pameti. Jos da ti kazem, posto ocigledno Holandije nisi ni vidio, od plate se moze platiti stan i zdravstveno i dobro stegnuti kais da se plati voda, struja, internet i tv, ako imas zenu i ona radi, onda se moze pristojno zivjeti.