Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes\' ih spasila zamal\' ne rekoh :S Dajte ba, niko nije glup ovdje :S Potplatila je porodice te \"djevojke\" da bi prikrili sramotu koju je napravila :S mada se to nicim ne moze prikriti.. Đubrad jedna ! :S
sta im nece pasti na pamet ne bi li spasili retardiranu kcerku
Eto ljubitelji ucinite djelo dobro!
Na ovom sarajevskom portalu nema dobrih novosti.Otiđite na neki od HRVATSKIH portala i oni su stavili slike tih kucica kod ove bake.Stavili su sliku te bake i svih tih kucica.I kucici su zaista isti kao oni što je ova retardirana djevojčica bacala.Postoji mogućnost da su to oni.Bili ili ne , ti kucici već imaju dom.Baki se javilo nekoliko ljudi da ih udome. :)) .
na stranici od 24sata bila je slika bake sa stencima. malo su veći i nijedan nema bijelo po trbuhu.
humanitarci su obični lajavci, što se vidi iz priloženog... kada treba da se pokažu na djelu humanost je ravna nuli, a kada treba da kritiziraju nekog, nema im ravnog, laju ko paščad
na krajua ce ij baka baciti u vodu jer ne moze da ih hrani hahaha
vrati ih u rijeku baba
Laze baka ko da je kurtolkinja!
montaza price,montaza dogadzaja ALI IZ KOJIH RAZLOGA I TO CE DA SE OTKRIJE I CIJA REZIJA JE SVE OVO I KO DOBIVA LOVU,PRATITE U SERIJAMA NASTAVLJA SE A I IZBORI SU USKORO U BIH,I TREBA LOVE I GLASOVA NA SVE STRANE,PROVIDNI SU OVI PRED IZBORNI VICEVI BOSANSKI...ALI ZASTO NA OVAJ NACIN PROVIDNO JE DA LAZETE I HOCETE LOVU.
šta je balyije, nešto vam nije jasno? da se radi o nani s imenom đulzuleja, onda bi ovo humano djelo jedne kršćanske starice imalo sasvim drugačije komentare. mayke vam ga nabijem poturčene.
teror islamuša je obična drolja, a kršćanska baka je heroj.
MUSLIMANKA JE BACILA SLIJEPU STENAD U VODU, A SPASILA IH JE STARA KRSCANSKA BAKA.
baba ih upecala na glistu.
Cuj cula baka kucice,,,,kako su mogli skicati u vodi?Mislim da baka hoce ili novac ili popularnost,,Neka neko ode i snimi baku i kucice....a mozda su to slicni kucici ja joj ne vjerujem...)))))