Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za cetiri godine sda napravila 2 km autoputa.kolko bi im trebalo do bihaca,100 godina
Nemojte Bakira uzimati ozbiljno. Ništa taj čovjek nije radio u životu, tako da se i ne razumije u bilo što. Babo ga je postavio na čelo Zavoda za izgradnju KS. U tom njegovom vaktu na čelu te institucije bilo je više neplanirane i nelegalne gradnje u KS nego u periodu 1945-1992.
Adnana Bajrića nismo zaboravili iz one afere kad je spičkao studentski budžet SPUSA na trenerke, Rent-A-Car, reprezentaciju i sl. Ko zna zna, ko ne zna nek gugla.
Apsolutno je ovo prioritet što kaže čovjek. Svi gradovi su do sad trebali biti povezani, da se može, malte ne doći na obdan u svaki bez velikog srkleta. Najbolji primjer je Goražde kojem je put obećan još u Dejtonu, i evo nas u 2019oj, a oni tek nešto zarovili oko tunela.
Brzi autoput Bihać Banja Luka Zenica Sarajevo Mostar. Najsmješnije je kad Erdogan i Bakir prave autoput za Beograd i to spajaju RS na dva pravca sa Srbijom a ne spaja svoje veće gradove unutar same zemlje. Jeste li vi svi svjesni toga šta se ovdje dešava.
Pa nisu u stanju da povežu VC od Mostara do Sarajeva i od Zenice do Doboja, koji je trenutno prioritet. Nerealno je očekivati išta do Bihaća prije kraja ovog vijeka !
BIHAĆ-PRIJEDOR JE MANJE OD 100 KILOMETARA I ONDA SVE AUTOPUT DO SARAJEVA
Bakir gradi put prema svojoj otadzbini. Krajina je za njega Finska
Klixe, piše se nesrazmjerno, a ne "ne srazmjerno". Izgleda I žurnalistika postoji u Kiseljaku, Travniku...
pa plati pizda ti, ako hoces put
Cinjenica je da se Bihac u ratu opredjelio za Sarajevo i Bosnu a protiv AP Zapadna Bosna.Sarajevo bi trebalo da to postuje i da prvo spoji Bihac sa glavnim gradem.posto je Bihac glavni grad Krajisnika.
BIHAĆ JE GLAVNI GRAD UNSKO-SANSKOG KANTONA SVIH NARODA BOSNE I HERCEGOVINE
Pa pravi im Dodik autoput,samo nek se spoje
Napisati "inžinjer" je isto kao i napisati "cipile". Znam da je u našim ušima to normala, ali dajte novinari, hoćete li ikada svojom pismenošću ispoštovati da nas inženjere nazovete pravim imenom našeg zvanja.
Samo Bihać - Karlovac autoput sa brzim cestama prema ostalim gradovima kantona, ostalo nas ne zanima.
Krajišnicima niko nije kriv do oni sami sebi.Otišli su na zapad,područje je ostalo napušteno,polja zarasla u korov.Izgubili su najvažniji resurs -ljude.Krajina je mogla živjeti od poljoprivrede i stočarstva da im ništa drugo ne treba.
@smrkva2 Nema tu kruha, a ledja odose.
Ima ima samo treba biti pametan i lopove udaljiti sa odgovornih funkcija.Kanton je država u državi.
Svaka na mjestu, nema sta. Autoput za Beograd prema Istanbulu realno je samo dio politike integracije prema Srbiji. U toj igri Turska vise pravi uslugu Srbiji i Rusiji nego sto je njoj zaista potreban taj autoput. Mi se moramo povezivati sa regijama i drzavama gdje najvise izvozimo i koje su napredne.
Unsko Sanskom kantonu vlada SDP i iznisljeni bh blok , neka vam oni naprave puteve
Sarajevonaamo manipulira sa Krajišnicima. Oni generalni i ne trebaju Krajini nikako niti imaju kakve veze.