Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa priča,a puno je ovakvih u našoj zemlji, nadam se, jednoga dana, još i više Zdenka! Svako dobro teti Zdenki i njenoj porodici iz zapadne Hercegovine!!!
Prava multietnicka obitelj :)
Šta je u tome loše? Mi smo uvijek slavili Božiće i Uskrse sa susjedima Srbima, a prijateljima kojima je jedan roditelj Hrvat, a drugi Srbin bi najtužniji dan bio kad bi oba Uskrsa pala na isti dan jer nema duplih poklona. :))
...uz dužno poštovanje, gopođa vam svojim sjećanjima hladno poništi onu "nije se smjelo u crkvu/džamiju"...a inače, "obožavam" tendenciozne naslove i tako to...
Nisu smjele guzonje koje su bile u partiji zbog osobnog probitka. :) Samo što sada nitko od njih to ne bi priznao pa ispada da je samo Tito bio u partiji.
...sve je to slinilo i balavilo da ih se primi "u partiju"...ko što sada sline i balave od stranke do stranke tražeći guzovače novaca i "namještenja"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)