Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ovaj lik može biti dosadan
al ovaj lik moze biti dosadan
Nadalje, Kur\'an-i azimušan traži od nas da u komunikaciji s ljudima svih vjera, nacija i svjetonazora budemo tolerantni: -Kad pozivaš ljude da razumiju tvoju vjeru, obraćaj im se s mudrošću i lijepim riječima i kad vodiš dijalog s njima, neka to bude na najljepši način, jer Allah najbolje zna ko je na krivom a ko je na Pravom putu (Kur\'an, 16: 125). Dakle, duhovna revolucija zahtijeva povratak mudrosti, toleranciji i dijalogu, pojmovima koji su se izgubili u poplavi ljudske bahataosti, egoizma, ekstremizma, holokausta, genocida, terorizma te nasilja na ulici i u porodici. Čemu onda silne fetve i sveti ratovi??
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN. sve naljepse zelje od srca svim muslimanima i muslimankama. sellam
tooo cera kralju idolu šahu matu
\"U dvadesetom stoljeću čovjek je pokušao božanski duh zamijeniti za šejtanski zloduh usudivši se izustiti “Bog je mrtav”, usudivši se umisliti sebi da može živjeti kao da Boga nema. \" Bog je mrtav. XXI vijek je. Nauka, civilizacija. Maje, Inke i ostali su takodje mislili da ima nekog Boga, al\' eto, zeznuli se. Bez uvrede, moje misljenje! Bajram Serif Mubarek Olsun!
Perfektna hutba, prelijepa neka ga Allah dragi nagradi. Amin
nedo nam bog sta nam ovaj misli.