Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajrem šerif mubarek olusun od Hrvata
@tigarbengalski25 Hvala i svako dobro
Takodjer Hrvat sa dna kace želi vam ugodno praznično ozračje povodom velikog blagdana. Bajram Šerif Mubarek Olsun
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
i rece reis : "Danas, više nego ikada, čovjeku ne manjka sredstava za život" lako je tebi reise laprdati
Alarazola Reise naš dobri, Bogami si hrabar dok pored Baketa i olosije pričar protiv njihove nacionalisticke politike, aferim a pola nas bosnja nije ni pročitalo hutbu nego onako pljuje i blati, a sta očekivat od glupih bosanaca, nisu dzaba svi vicevi na račun naše glupoće. Hutba za 10, svaka na mjestu ziv i zdrav nam bio. Samo nek nema Cerića i odma mi ljepše u našoj lijepoj BiH biti musliman.Ovaj radi svoj posao i drzi se isključivo vjere...
Gluposti sta ovaj proca!! Cuj kaze da ljudi cekaju nafaku!!!! Svasta majmune kaze se budite se u 06h i radite 8-10h i da vidite kako nafaka dolazi.
Bajrem šerif mubarek olusun svima koji slave osim sda govnarima i bakirovim uhljebima
Bajrem šerif mubarek olusun svima koji slave osim sda govnarima i bakirovim uhljebima
Sve je to lijepo što si rekao, ali mi to zvuči licemjerno sve dok se ne distancirate kao organizacija ali i personalno od SDA i bilo kakvih politika.
ma šta reče, a šta je s Vlasima?
Bajram serif mubarek olsun
Svrgni El Baketa i SDA reise...tad ces but dobar i pravedan islamski vođa...pričaj istinu, ne bacaj prazne floskule...
Ko o čemu,qrva o poštenju..
reise ekskomuniciraj bakira, budi iskren otvori narodu oci i digni glas protiv nepravednog vladara
Reis i pored njega Hitler, Himmler, Gering i Goebbels.
reise ne slikaj se sa bakirom nije ti to pejgambersko drustvo ovo ti najpostenije govorim. taj nepravedni vladar ubija svoj narod bices prvi pitan sta si radio s njim tesko se tebi na sudnjem danu.
Bajram mubarić :)) Bajram bajraćula :)) Bajram mubarek olsun :)) Bajram šerif mubarek olsun :)) Bajram bajrić :)) Gaferllahu lena ve lekum :)) Tekabelallahu lena ve lekum :))
samo se ti otkaci naranđastog zla bakira i ovom narodu ce krenuti na bolje
Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima muslimanima Nek` mirisu avlije nek` se svako raduje sirom Bosne ponosne nek` se pjeva Bajram je...