Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid SDA bagro ima li vam išta sveto? Predizborna kampanja na bajramskoj hutbi. FUJ
Nista covjek nije rekao sto se moze povezati sa SDA, to sto ti tako tumacis je zbog tog sto si pun mrznje. Da se razumijemo, ja sam na strani Trojke, ali ovakvi komentari su bas neumjesni. Bajrambarecula ako obiljezavas bajram.
Bar danas nemojte nikog kritikovat, uzivajte u danasnjem danu koji nam je Stvoritelj dao, svako ce vidjet svoje zasluge i djela, i reis i sda i svi mi..Selam svima i Bajram barecula..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Nismo mi u tome nikakav izuzetak. Institucije i ustanove kulture koje finansiramo iz naših poreza koje država ubire, ne mogu se ponašati kao odmetnička mjesta za koja ne važe pravila javnog morala. Svaka vlast je obavezna poštovati javni moral. U protivnom, mi nismo dužni poštovati takvu vlast, niti odluke koje ona donosi." A krađa, nepotizam, kriminal je okej?
A jesmo li duzni postovati vlast koja krade gdje stigne: na respiratorima, na tunelima, na mostovima, na fasadama, na izbjeglicama, konkursima, na svakom koraku?
A, sto se morala tice, i famozne LGBT parade - pa ko je omogucio i dozvolio prvu paradu?! za neupucene - SDA, "gospodo".
Kavazovicu...na stranu sto je ovaj tvoj govor u dijelu o moralu huskacki, te jasan poziv muslimanima da ne postuju Vladu KS, a mozda si ih pozvao i na nasilje, ali zasto isto ovako ne pricas protiv SDA i svega sto su unistili ovdje? Nikad ovdje nije bilo vise "vjernika", ali ni droge, lazi, prevare, pljacke i svog istalog kriminala. Stidi se, "efendija"....
Ko je u mogućnosti prinjet žrtvu zaklat kurban a ne učini to neka se ne približava našim musalama aa Imućni Bošnjani
Ufuro se Kavazovic u ulogu Hamleta
E moj lazni vjernice. Da iole nesto drzis do vjere ne bi ti se mafijas bakir sepurio po dvoristu. Ovako bi bilo bolje da se serdzadicom pokrijes po glavi i u miru izbrojis da li ti je aljin lopov dovoljno dao. Nema vecih nevjernika od ovih danas, cije izjave citamo po novinama. A ustalom da ima Boga davno bi ovi ublehasi bili fizicki odstranjeni sa lica zemlje, ali nazalost oni i dalje zagadjuju zivotni prostor.
Hana hadziavdagic gole guzice cestitala pratiocima instagrama i fejzbuka i svima koji slave bajram
Ja sam zahvalan sto ne vjerujem u bajke o vjecnom zivotu i sto ne postujem pravila nametnuta od strane religije :)
Bez slobode nema odgovornosti ni kazne
Pozivanje na nepostivanje vlasti zato sto mi nesto ne pase??? A hocemo pravnu gradjansku drzavu?. Svim iskrenim vjernicima Bajram serif mubarek olsun.
Zato glas iskrenim,poštenim,pouzdanim,povjerljivim osobama...nikako onima koji se pretvaraju,licemjerima,munaficima,moralnim nakazama ogrezlim u bludu i razvratu, u nemoralu.
Kavazovicu, RASTJERAJ TAJ VIP SAF, pa cemo ti mozda i povjerovati !!!! Smradovi podobni, kukavici
Sustina vjere je zulum cinit citav zivot i onda iskesirat ko hadzo 12 milja otic na hadz i ti cist. Sve ok.
Ovaj o grijehu govori :"veći grijeh od samog grijeha je promovirati ga, učiniti javnim i na njega se pozivati”. Lik koji je učestvovao u propagandnom ratu zastrašivanja virusima i apelovao da se trujete mrna pelcovima!!! https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/vakcinacija-reis-kavazovic-bih/31431480.html
Gdje Rejsuka nesta Masonski virus a jesi bio zagrizo u Bilyjevu virusulogiju kako bi te tek Dedžal oko prsta vrtio sve bi mu fetve iz rukava sipo ovo haram ono halal
Suština vjere u Bosni je zaštiti SDA pljačkaše i brati mrvice sa stola, pritom držati narod u neznanju i održavati postojeći sistem koji je antiislamski i protiv života. Islamska zajednica je orkestar a SDA pjevač.
Sutina ili meritum za siromašne. Za tebe je jagma novca građana, te kasnije matra Bogu kako je to bilo nehoticno jer nisi imao drugog izbora. Htio si reci vi koji nemate novca, utjeha vam je Bog, ja koji sam iznimno Bogat, meni je to na marginama.