Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protestna sjednica uz janjetinu i duple dnevnice . ismete pisas po sirotinji tako i treba
BajramOVIC... TVRTKO JE PONOSAN NA SVOJE POTURICE 😂😂😂
Zamjenik Predsjednika Predsjendik nema pečata na sudu uz svoje ime pa nemože naredit niikom ništa ) tog sindikata upravo izjavljuje da će SINDIKAT SLOŽIT VLASTIMA ŠTRAJK kad to najmnjae očekuju ! Zamjenik inače nikad ne hoda bez LISTER ODIJELA tako da je očito krajnje senzibiliziran za radničke probleme :))) Vjerujem ipak da će to biti za 10 maj pred parlamentom koji im udara akcize !! Ili pred izbore :)))
svaka ova debela svinja ima po 4000km mjesecno
prodali se poturice tada za pare, prodace se i dovijeka za pare... izrod
idem da legnem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Održali smo protestni piknik I donijeli zaključak da neko drugi mora otići u potok po gajbu. .meni se manta, odnese
za prava radnika u Federaciji gori od SVIH federalnih premijera je ovaj predsjednik sindikata, jer sa licnim mjesecnim dohotkom od 5000 koji primanjima premasuje i SVE federalne premijere dovoljno govori, a sit gladnom nikad nije vjerovao.
Uskoro, samo jos malo pricekajte dok pripremimo projekat na kojem radimo, bit ce i protesta i ulicnih akcija ;) jos samo malo!!!
Radnička klasa čiji su sindikalni vođe Adem Šerak i Adnan Hinzanija osuđena je na propast, tj. na prosjački štap.
Protesta nema jer si djecu pozapošljavao i valja ti šutit do kraja života, jel tako Bajramoviću?
pa ako zbog produzenog vikenda nema ljudi na protestima onda nama protesti i ne trebaju. znam da nam trebaju jer nam je vrhunac zivota postalo rostiljati sa kilom cevapa i par pivica na nekoj ledini i mi sretni, šatro se mi znamo provesti i zabaviti.mi smo svjetska bijeda i svjetski prosjaci sto mole po svijetu za kredit za platu koju ce nam praunuk vracati, lijepo smo im ostavili u amanet.
treba napravit veliki protest protiv celnika sindikata,pocistit u svojoj avliji pa onda krenut dalje!
Prvo janje pa na proteste gladju. Ako ne uspije ovo onda protest nedisanja.....
sve moze ""ali ostavku ne"" nema ostavke na zahtjev gradana (koji gradana -konstruktivnih naroda) ostavka na zahtjev rukovodstva SSSBIH kaze koliko mjesecno kasiras ti I ti clanovi rukovodioci Hrle je pusio marlboro ali kad dodes medu radnike obicna drina se vadi a iz gepeka cizme rudare SVI STE VI SAMO DOBRI KLOVNOVI KOJI PASETE OVIM STO SU NA VLASTI
Primas platu 2-3.000 KM I glumis zastitnika radnika:).. popusi onu stvar
On bi ljude na ulicu pod palice i pendreke,a sve gledo iz fotelje..Mrs! posalji ukucane
DRZITE NAS NA APARATIMA SAMO NOCU KAD JE JEFTINA SRUJA A PREKO DANA GASITE.
Ovaj duze na funkciji od reisa Cerica,svaka cast,nek te sahrane sa foteljom.Jelno bi njegova cerka u vladi radi.
Jer si nesposoban i moze ti se
😂😂😂😂. Je bo nadrealiste