Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da prevent Travnik zvao radnike da rade u ponedjeljak, drzavo stidi se. Ni onaj jedan zakonski dan se ne moze ispostovati za praznik u ovoj SDA drzavi fujjj? Neka se zna, kada niko u medijima ne smije ili sta veci da to objavi.
Sta je ovo,niko ne zove na baklavu :(((( A ja kada zovem na Bozic i na sv.Stefana na prasetinu,tada me banuju i misle da ih provociram...Eeeeee je li to ta prica o domacinskom odnosu kod bosnja...
laser2010 danas se okupljaj i posjecuju samo rodbina i istinsk prijatelji...
Zajednistvo se najbolje osjeti uz SDA, zahvalite se Aliji za ovakav napredak bosnjaka
VJERNIK NE MOZE BITI OPUSTEN I BEZ BRIGA ISLAM JE VJERA OSJECAJNOSTI STA ZNACI OSJECAJNOSTI NE MOZES BITI OPUSTEN A DA ZNAS DA SE NEGDJE NEKO NEMA DOVOLJNO HRANE TUZAN JE , VI SE BRANITE IGNORISANJEM IGNORISANJE JE NAJGORE NESTO JER SE POKAZUJE BEZOBRAZLUK I ODBOJNOST PRAVI VJERNIK NISTA NE SMIJE IGNORISATI I ZATO KAZEM DA NISTE VJERNICI IGNORISANJE NE POSTOJI U ISLAMU TO JE PERFIDAN NACIN ODBRANE A U PRAVOM ISLAMU LJUDI SU POSTENI DOBRI OVO ZA OCE DANASNJE MUSLIMANE VAMA JE KARLEUSA UZOR ??
Jeste svi pukli vidi se po com.
tvrtko danas na tgu pjeva jedna si jedina 😂
Bajram serif mubarek olsun, mahsuz od mene braci i sestrama Bosnjacima islamske vjere.
Vlasima zelim sabura, da se strpe na ovaj danas vazan dan.
:))