Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospoda. Bajram mubarek olsun, puno zdravlja i radosti želim svim mojim plemenitim i dobrim muslimanima u svijetu. Budite mi stameni, mudri i efikasni.
Al aksa NIJE na solomonovom hramu, imas na stotine snimaka na youtubu. Hram je na Gihon izvoru. Procitaj malo, umjesto da kajlas.
Nek im Allah Dz.s. Olaksa sve patnje i nedace..kroz koje prolaze...nek ukloni InshAllah svu nepravdu svo zlo koje se nadvilo nad neduznim palestinskim narodom...nek ima da snage,volje,sabura da vrate svoji Palestinu u granicama 1947..Nek Kafire kazni kako samo on to zna..InshAllah. Bajram Serif Mubarek Olsun..Palestina Free...InshAlllah..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kada će shvatiti da nasilje ne proizvodi ništa drugo osim još nasilja. Srećan Bajram svima, posebno našoj braći Bošnjacima od jednog prosječnog Srbina. Vrijeme je za slogu i dogovor, inače će i nas ovako naguravati jedne na druge kao kerove. Proslavite u zdravlju i milosti Božijoj!!!
Treba ipak sacekati da prodje praznik
zanimljivo je da kad klanjaju okrenu guzicu dzamiji al aksi. nikad nisam vidio narod da okrece guzicu svojoj velikoj svetinji :)
Baš hin teroriše Izrael, 100.000 hin nabio u jedno dvorište... baš se pate.
Nemoj Hin* zahebavat😄
Ocekujemo danas i "cestitku" iz Izraela
Sad je najbolja prilika bombi bacit tu i sravnit tu gamad
Polupao si loncice..vjerovatno si mislio na sebe kad si ovo pisao..provjeri terapiju..
Bajram serif mubarek olsun!
Sve dok postoji ijedan vijernik Allah ga nece ostavit-a Palestina nam treba bit primjer gdje 70 god.,krstasi ubijaju nevinu djecu,zene,muskarce,gdje cijeli krstaski svijet suti.Usli su u Libiju,Irak,Avganistan pokrali zlato,sve sto se pokrast moze,ali VJERU nisu ubili nit ce ubit,jer Allah cuva svog roba.Bajram serif mubarek olsun svim Muslimanima
kao sto je sacuvao muslimane u Srebrenici, na primjer
@kohorta1988 Ima li džamije u Grčkoj,Bugarskoj,Rumuniji?
Eid Mubarek braco, doce pobjeda i vama
Jednom kada svijet shvati, a pogotovo divljaci sa ovih nasih podrucja, da su Palestinu naseljavali pripadnici svih monoteistickih religija kao i drugih konfesija te da su agresijom Izraela svi oni raseljeni diljem svijeta te da je tako unisteno nesto sto je imalo potencijal da bude civilizacijsko svjetlo, onda cemo moci pricati o svemu ovome na pravi nacin.
Prije nekoliko godina palestina je bila velika zemlja,sad je saka jada..gdje god dodju zidovi zauzimaju teritoriju i odmah tu prave zgrade i naseljavaju amerikance daju im dzaba stanove samo da se palestincima trag zametne,ti zidovi su pravi karcinom na planeti a poslje njih amerikanci
Nisu mi jasni ovi krišćani, jevreji im ubiše Isusa , ubiše im njihovih Boga a oni ih nešto brane i oni nešto dobri sa Izrajelc
MašAllah
Sruše li Al Aqsu, ući ćemo u nezapamćen rat. Nemojte ni najmanje sumnjati nego se pripremajte za te stvari a ne da poslije u nevjerici gledate. Ovo može svijet da zapali ali sve i muslimane svijeta da ujedini.