Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica uvijek bila čaršija, i u ratu tijekom najjacih sukoba nismo dirali tudje svetinje. Proveselite se sa porodicom i zagrijte se rakijom i čvarcima.
Svim ljudima koji ovaj lijepi praznik osjecaju svojim sretno Badnje vece i sretan Bozic
Bravo za okicen badnjak. Nego jel se to meni cini ili je malo preznjikavo u crkvi.
i u Zenici Bosanski pravoslavci slave u miru i u svojoj Bosni i Hercegovini kao što su uvijek slavili čestiti Bosanski pravoslavci.
Fino i podrzaam sve sto je fino i pozitivno.
Da ponovim posto su retardi sa kliksa obrisali komentar... NA LITURGIJU JE DOSLO SVIH 37 SRBA IZ ZENICE...
“Laž je srpski državni interes”. “Mi lažemo da bi obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja, lažemo zbog slobode. Laž je je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” “Laž je srpski državni interes”. Laž je u samom biću Srbina”. “Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž.” Dobrica Cosic
Da ponovim ovo nije jedina pravoslavna crkva u Zenici. A i -8 celzija je burazere. ;-)
Moramo se medjusobno postovati. To je prvo ljudskost a onda i odgovornost svakog pojedinca prema svom komsiji i svojim sugradjanima. Sretan Bozic i provedite ga u lijepoj atmosferi svojih najmilijih.
Dobro vam došla badnja večer i sutranje sveto Porođenje