Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kao da je bitno sta je, dat sustovnicima platu 8.000 km sta god da su
U pravu je čovjek. Šta je sustovnik?
Hrvatski jezik u fazi formiranja jos uvijek :)))) Ovo je majorizacija Bosnjackih sustovnika od strane Hrvata sa novopecenim rijecima.
@IzgorioPoGlavi On ti je k'o mačija guzaaaa...ko mačija guzaaa
KRALJ!!!!!!!!!!! Samo naprijed Zagi, ti si pravi borac za BiH, bio i ostao, treba vise takvih kao ti!!!!!!!
Zaime, priča se da si dobro nayebo oko nosa i ušiju kad si onog kretena prsvio ...??? Mene zanima, da li je to istina ...!!! Hvala !
Bitno je da DEEN ide na eurosong
"Šta je sustovnik u Zastupničkom domu? Hoću da znam ko su sustovnici i šta oni rade" Joj legende xD
Sta je sustovnik?????
Kako počiniti ratni zločin a da se ipak ne upotrijebi strana riječ ? http://www.vecernji.hr/hrvatska/prvo-yugo-45-onda-dubrovacka-30-i-na-kraju-selotejp-872571 Borjana, da li bi ti razumjela posranika BAckovića šta ti traži da te je zamolio da mu pozajmiš SELOTEJP ?
Evo jednog, jedva ga nađoše ! http://www.jutarnji.hr/-nadam-se-da-ce-mi-posteno-suditi-jer-u-hrvatskoj-jos-ima-postenih-sudaca--nisu-svi-pristali-na-suradnju-s-mafijom-koja-daje-naredenja-i-novac--eu-ce-valjda-vidjeti-da-mi-je-presudila-politika--pa--jedino-sam-ja-bio-ostecen----/1358162/
CITAT: Zanimljivo, Josip Gucić se još 2002. nalazio na popisu 40 najbogatijih Hrvata, točnije na 26.mjestu, i tada je procijenjen na 20,8 milijuna eura. Točnu imovinu, međutim, unutar i izvan granica Hrvatske bilo je teško procijeniti jer se dobrog dijela kolača morao odreći zbog nedaća od kojih je pobjegao u Njemačku dok su ga jugoslavenske vlasti tražile zbog krađe srebra iz kosovskog rudnika Trepča. TREPČA RADI HDZ SE GRADI ! Kod nas u Goraždu nestalo nekog srebra i platine, al ko je oštećen?
Koji cirkus šta se ovoj zemlji nameće. Bosanski katolici su najveće žrtve ove bolesne hrvatizacije...
Ma to je izmišljena riječ i nikada je nije bilo u hrvatskom jeziku.
Poenta je da konstantno izmišljaju nove riječi u posljednje dvije decenije.
Eh jest ova Borjana baš jebovnica a Čović stožerni jebovnik u zdrav mozak !
Jel ovo na banoovićkom jeziku, ili...
Ne zna šta je "sustovnik"! Pa ne mogu da vjerujem! Zaprepašćen!
Sustovnik je tvoj sin din , kome si po ko zna koji put iz istog tog budžeta prebacio novac, na kojem si i ti , te nas sve ostale jadnike sada varaš sa nepoznatim riječima i praviš predstavu za javnost sa nepoznavanjem iste.
zaime viberu!
sustovnik>>> pomocnik zamjenika sekretara ministarstva u kabinetu zamjenika mistrovog savjetnika za poslove plana i analize i poslove sustavnog pracenja rada pomocnikovog zamjenika savjetika za poslove pracenja rada minstrove sekretarice
😅
Ni Google Translate ne zna za ovu rijec...