Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ne razumijem? Cjeli tekst se odnosi na bjedno funkcionisanje FBiH? I na kraju MD i njegova slika? sa-x???? Ima mnogo rjesenja da se smanji prevelika administracija FBiH. Bilo je ljepih komentara ovdje. Nije problem u MD vec u bosnjackim politicarima koje vode narod u propast. Za 15 godina se nije pojavio bosnjacki politicar za koga bi ostala dva naroda rekla da je to pravi covjek.
DA JE NAMA MILE, MI BI VEC ODAVNO IMALI SVOJ ENTITET !!!
Züricher Zeitung je iz ziriha (kao sto ime vec kaze!!!) a to je SHVICARSKAAAA glupani!!!!
Najbolje rjesenje svak na svoju stranu i gotovo
Narode sve je moguće . Ovo je vrijeme ludaka i pedera . Ako je neko normalan nema nikakvih šansi za uspjeh . Jadan Narod .
ON DA BUDE PREDSJEDNIK DRŽAVE KOJU NE PRIZNAJE I PADA U LUDILO KAD MU SPOMENE NEKO BIH. TO BI BILA KONAČNA PROPAST I JEDNIH I DRUGIH.
U BiH je naj bolje federalno uredjenje. Vjerujem da bi time svi dobili. Svako bi brinuo o svom toru a naj vise bi dobili radnici i penzioneri. Sto ce se dati za administraciju bice moguce dati u obnovu bilo kojeg sektora a ovako samo par hiljada zivi kao treba a sve ostalo gola bijeda i siromastvo.
BILO KOJI SRBIN NA CELU SRPSKE ,SMETA MUSLIMANIMA...DA SE NE LAZEMO,NJIMA JE SRPSKA I SRBI TRN.
@gim ma gdje ne skripi?
Koliko premijera, ministarstava, vlada, ... ima RS, a koliko Fedeacija? Kada se već spominje glomazna administracija, treba reći gdje više \"škripi\".
www.sarajevo-x.tk
E neka ste dodu stavili na naslovnu, pa nek´ ide sve u pm!
da mene ko sta pita, ja bi sve ove naci-funove zamolio da se slikaju i odnesu nalaze jednom dobrom doktoru da im pregleda mozdanu sliku, i zamolio bi ih da se ne iznenade kad im dr. kaze da se mora konsultovati sa kolegama, nikakve sekiracije, niste vi bolesni, nego dr. vidi da je ovo neko medicinsko cudo, pa ce potrcat sigurno da podijeli nalaze sa kolegama na intranetu. nema razloga za brigu. pucate od zdravlja.
svatko tko NACIO na takav nacin predstavlja, populise, izrabljuje, na tom sicaru karijeru gradi ne da bi ga odstranio ili mu otkaz dao - IZBRISAO.
OVO JE MAFIJOKRACIJA