Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze macku o rep objesit...
Sve si ti u pravu, ali narod nikako da shvati da mi nemamo efikasan mehanizam sprovodjenja presuda, ili bilo kojih zakona, jednostavno je tako! Oni koji bi trebali da to sprovode, oni to nece, i niko ih ne moze natjerati, jer ni oni u stvari to nece!
ova presoda ne odgovara nama...koji volimo pljacke ubistva i rat...zivjeo sovinizam i turbo folk...
zivijeli sda hdz i snsd....oni ce nas sacuvati od mira...
Ovoj ženi treba spomenik napravit, kao i Kovačeviću i Sejdiću i Finciju. Najsmješnije mi je čitati režimske botove kad pljuju na njih - ne znaju šta da kažu pa lupaju svašta.
Dobro jutro bošnjački gradžani, izvin'te nismo vas prepoznali.
Udruženje žrtava rata genocida i vlasnici porušenih objekata treba da podnesu tužbu međunarodnom sudu protiv tzv rs-a jer je presuđena u Hagu za genocid i granatiranje gradova. Tužba bi bila u milijardama i prošla bi glat
Samo kod nas ima da najveće "patriote" tuže državu. Apsurdistan na kvadrat.