Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo li i mi sad reći da je ona ratni heroj i da je branila svoj narod, kao što je srbima Ratko Mladić?
Ne podrzavam hamurabijev zakon, jer smo onda isti kao oni, a ko god je pravio zlocine, spreman ih je opet uraditi.Cuj cupala nokte, pa da mi je mati ne bih stao iza nje.Kad je rat postoji ratiste za obracun, izivljavanje na nenaoruzanim civilima je uzas.Sve ostalo je kukavicluk i bolest kojoj treba suditi.
Kako neće.? Zar nije za ovu zemlju činila sve te grozne zločine a sad neće u nju da dodje . Zar ovde sudstvo nije profesionalno i nezavisno??? E Azra Azra
Svi koji su se iživljavali nad civilima treba da odgovaraju ma koje vjere ili nacionalnosti bili.
Ne opravdavam zlocin, al sve ovo sto je Azra uradila bila je podstaknuta srpskim zlocinima nad muslimanskim stanovnistvom, a u ratu malo ko je mogao sacuvati zdrav razum.
Too Azra neka si im nokte čupala mamicu im j.e.6.e.m srpsku
@*** Good one :) Azrine medode su bile dobre, da ih je bogdom mogla primjeniti na drugima, poput Mladica i sl, a ne nad civilima.
S.E.
daje ovom narodu vise Azri, morao je neko srbima pokazati zube ,dosta je bosnjacki narod bio zrtva .AZRA SVAKA CAST
Kako marija nisi čula...ceca ti je nosila nakit zaklanih žena,a plavšička čestitala njemom dragom na pokolju...uostalom marija,da srbi nisu planirali istrijebiti sve Azre iz BiH...
Deset crncuga na nju, treba da je k.r.e.s.u dan i noc sve dok ne izdahne. M.a.m.u joj lojavu.
Sandžaklije su prljav narod a njihovim ženama smrdi međunožje. 100 % provjereno.
Jos ne cuh da je ovako nesto zena radila ,uspaljena balinkura fuj gaduro.
koja dama xD
Svi smo mi Azra.....xD
Azra ti si naš heroj, ima da nazovemo ulicu po tebi ili trg. Svaka čast što nisi bila žrtva č.e.t.n.i.č.k.og zlostavljanja ali si im i nokte rezala, trebala si ih obrezat i medju nogama, ali do korjena. Bravo lafice!!!
A ovo rvati mučili serve u logorima ...