Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
azerbejdzan je sve uspjesniji kao sto rece covjek pogledaj glavni grad baku i sve ce ti biti jasno... cak i chechenija je naprednija od nas ljudi bujaju grozni metropola zesca pogledajte slike ....
Svaka investicija je dobro došla...
Azerbejdžan leži na nafti a na Dobrinji ima ulica Grada Bakua koju su nedavno obnovili i svečano otvorili kao vid prijateljstva dvije zemlje. Svakako od njih nikada nismo imali štete samo možemo imati koristi.
ne provaljuj se neznalico seljacka, Azerbejdzan lezi na tonama i tonama gasa i nafte, i mogli bi sutra kupiti citavu BiH ako im se prohtije.
To ti mislis da nemogu,pogledaj kako samo izgleda njihov glavni grad sve ce ti bitit jasno
ovi ne mogu sebi pomoći...a ne da u nas investiraju