Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocinci nagradjeni kaznom! Medjunarodni sud sluzi samo da pokaze kako u iducem ratu sve strane koje nisu muslimanske mogu da rade sta hoce, vise i gore od onog sto vec jesu jer posljedica po njih nece biti. Ako slucajno koji musliman pokusa isto, svi muslimani ce biti krivi i svaki ce kao primjer biti osudjen na najstrozu kaznu.
recite mi patriote tko je uradio zlocine u Krizancevom selu(Vitez) gdje je uoći Božića 1993 masakrirano preko 74 vojnika HVO,ali i civila Hrvata. citiram Wikipediu "Prema dostupnim podacima, na dan borbi su na hrvatskoj strani stradale 44 žrtve (prema vrstama rana, nagađa se da su neki ubijeni nakon zarobljavanja), da bi u točno neutvrđeno vrijeme i okolnostima više dana nakon borbi snage Armije BiH pobile 30 zarobljenika iz redova HVO. Selo je opljačkano i spaljeno."
@connected BRAVO !
@connected pitam te tko je ubio 650 Hrvata u Vitezu za vrijeme sukoba,tko je pobio preko 800 Travničkih Hrvata i protjerao sa njihovih ognjišta,da ne nabrajam ostale općine,nemu tu statistike.odred Elmuđahid je pobio sve sto hoda.Malo se informiraj
Svaki put mi suze na oci udare kad ponovo pogledam video na kojem onaj engleski UN vojnik, obilazeci Ahmice poslije zlocina, govori: - Ovo je Evropa 1993, a ne 1943. I on u suzama...
Izražavam apsolutni pijetet prema svim žrtvama. Ali samo da kažem da ih ima u Trusini takodjer koji su izgubili svoje najbliže, čisto onako da znas "objektivni" novinarčiću
Bošnje ti to ne razumiju ;) 20 godina im se pere mozak da su svi drugi agresori, ubojice, tako da ni ne možeš očekivati da su čuli za trusinu, grabovicu, križančevo selo, doljane, posavinu... sve mjesta gdje je mirna harmija klala, krala i silovala. Da ne napominjemo da su za Ahmiće odgovorni suđeni i osuđeni dok oni kriju i veličaju svoje zločine. No dobro, 20 godina ispiranja mozga i kulta žrtve ne mogu dati bolje rezultate.
@badboy2000 Šta ti sada to treba. Godišnjica je zločina u Ahmićima. Kada bude godišnjica u Trusini onda se piše o tome. Ahmići su bili samo dio Zajedničkog zločinačkog poduhvata, za koji je osuđeno cijelo vojno i civilno vodstvo bosanskih Hrvata na čeli sa Prlićem.
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
fasizam i pretenzije komsija s obe strane u BiH nikad nece prestati dok se ne potuce do nogu kao sto ni nacisticka Njemacka s brkicom nikad nebih stala da je saveznici nisu potukli do temelja, zato uvijek budi budan i spreman da se branis od fasista s obe strane..
@mozebitbude o kakvim ti fašistima pricas u 21. stoljeću? Netko ti puni glavu, stvara paranoju, izgledaš kao shizofrenicno žensko
@SvetiJuraj fašizam 21. stoljeća će se nazivati antifašizam. Winston Churchill
PRIKAŽI ODGOVORE (4)