Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namazanko, promoviše knjigu za S-H-B tržište, he, he, he. Kome treba tvoje autentično svjedočenje ublehaš?
Pa što izađe iz rudnika...nemoj nama šupju...što nisi digao ustanak kada je Srbija napala BiH pa da malo srbi potroše granata i na vas a ne samo na Sarsjevo...a prvi ste došli kifle da prodajete..
Sad se Azem sjetio stabilnosti....
@drinskyCCCC Jes ti neki zajeban na komentarima....
Na tome se mora raditi, na pomirenju i saradnji, ali se mora krenuti sa osnovnim saznanjem da je Srbija faktor nestabilnosti u regiji. Oni su u lošim odnosima sa Hrvatskom, BiH, Kosovom, Crnom Gorom, Makedonijom i u svakoj od tih zemalja prave određen nered, politički, teroristički i na druge načine. Ostale zemlje nemaju nikakvih značajnih međusobnih problema i to je činjenica.
Znas kako Hrvatska ima sporove sa svim svojim susedima, Bosna je duboko podeljena zemlja, Makedonija takodje, da ne govorim o sipcima kojih gde god ima prave probleme, meni se cini da je Srbija jedina koliko toliko stabilna, pored Slovenije.
Azem Vlasi je prvi medju prvima koji je udario samarcinu velikosrpskoj opancarskoj politici a nije bio ekstrem i nacionalista . Azem je sol na djikanske rane .
Zasto Bosnje ne priznaju Kosovo? A da ne smeju od Dodika ahahahaha bruka za Bosnje :d
@VitezIstine Tačnije, ne smije Dodik dok mu ne dozvole iz Srbije. Sve ostalo je politikanstvo. Dodik je najobičniji uhljup i sluga trećih zemalja.
@BalkanBošnjak Kad niste mogli 90 ih godina 20 veka, kad je Rusija bila na kolenima kako mislite to da uradite danas? Svaki pokusaj rata u Bosni ce Hrvati iskoristiti da prigrabe deo Bosne za sebe, mislis li da cete ratovati samo protiv Srba?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BIH JE KAO DRZAVA I TE KAKO OSTECENA STO NEMA OVAKVOG JEDNOG POLITICARA U VLASTI ILI TIPA BOGICA BOGICEVICA
eurokrem e da nam je sad jedan Bogic iz mladjih dana... nazalost zdravlje mu je osteceno...
Kosovo je Srbija, to kad priznate doprinecete stabilnosti u regiji inace kako se vreme menja vraticete se tamo odakle ste dosli.
@VitezIstine Ahaaaa, i Švedska je Amerika. I Petar Pan svako veće pjeva na splavovima, a Snjeguljica je ministrica u Vladi Grčke.
Fokusirajmo se na Republiku Srpsku, a ne na Kosovo, bolje vrabac u ruci nego golub na grani, a ni sipci nece vjecito imat americku zastitu.