Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selo gori a baba se ceslja,Mujo pije pivu a Suljo sljivu.
Je-bem ga, PISHI SRPSKI DA TE SVI MOGU RAZUMJETI...
\"We cannot live in a country where they divide the chairs of the ministers according to their confessions, not their merits.\"
Evo ti staroj iz moje ruke !!!
Daj nam informacije iz prve ruke,kakvo je stanje u i stočnom Sarajevu?
Ha ha ha. Ova vijest me je dobro nasmijala. Mogu ga komotno i zatvoriti kada imaju tri leta dnevno. Kakvo je to rukovodstvo aerodroma, kada aerodromi u Splitu, Osijeku, Rijeci i Puli imaju više letova i destinacija. Mislim da su jedino aerodromi u BL i TZ gori. Jedini razlozi zbog kojih Easy Jet, Ryan Air, Wizz air, Air Berlin navode sto ne lete prema SA jesu izrazito visoke aerodromske takse.
ne sumnjamo...
Totalno nebitno sto sarajevski aerodrom radi ili ne radi. Guzno crijevo Europe.