Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo čekali Air Bosna završili bi ko šehiti.
u slucaju rata, bjezite avionima jat-a
Lijep gest Srbijanaca i JAT-a. A valjda je normalno da ce povesti BiH drzavljane.Granicimo s njima. Prve i najvaznije smo im komsije. A za ovoga sto kaze da su Bosnjaci rasturili Jugoslaviju, mogu reci gdje je ta Jugoslavija?zasto se Srbija ne zove Jugoslavija kada je toliko volis. Cuj JAT aviokompanija? Sta znaci to JAT? pA kod njih moze svakako. Nece Jugoslaviju a hoce JAT. SMIJESNO, JELTE?
Citiram:10 radnika iz Srbije u Sirtu koji su se pridruzili BH radnicima, obratila se Ambasada Srbije iz Sarajeva da ih uzmemo, uzeli su i oni nasih 14 iz Sebhe (pregovara se za sutrasnji let BH Airlinesa). Pitam se da su vam otac, brat dole da li bi ovakve gluposti pisali ili bi razmisljali kako da ti svi ljudi izadju iz Libije.
Ajde ne se.rite i jedni i drugi. 14 bh drzavljana je doslo JAT-ovim avionom, ali zato 10 gradjna Srbije treba zajedno da dodje sa bh radnicima. U ovim trenutcima su svi jednaki i trazi se spas da se izvuce ziva glava.
Pa normalno da su nasi spasili ljude pa nismo mi nacisticki kolaboranti i kvinzlingi kao neki! A znate kako je nase Srbe -muslimanske veroispovesti nesme niko da bije, osim nas i nase milicije i vojske ;)
Njega je taj narod i iznjedrio pa neka se ganja sa njim ... nije ni Gadafi tom narodu pao sa neba kao sto nisu ni ovom Bosnjackom neprosvjecenom krdu koje pamti samo ono sta se desava izmedju dva hranjenja sa neba pali Alija, Haris, Tihic i ostali begovi za koje je Gadafi mala maca...
GADAFI JE ISTI KAO I MILOSEVIC,UDARIO JE NA SVOJ NAROD SILOM,A EVO SAD SE I OTKRIVA
ne smijem ni pomisliti koje su meso za rucak servirali u tom avionu.
Hvala JATU ...
BOSNJACI NASTALI 1993! ZNACI NEMA IH U VREME SFRJ! http://www.youtube.com/watch?v=hwdLXuOrFv0
@porez sve su to cinjenice koje su tacne svi su placali porez u Jugi,to su srbi koji su mastali ovelikoj Srbiji pa im Juga nije odgovarala pa su prvi zapucali u Sloveniji,cinjenica je da je puno toga ostalo u Beogradu,a sto je pripadalo i drugim narodima.Ustedjevina raje u Jugobanci,oruzje iz JNA i ostala vojna tehnika,avioni,brodovi itd
http://www.youtube.com/watch?v=udLXAyli674 AHAHAHHAHHAA
Omiljeni portal smrdalja. Oni ocito ovdje najvise komentarisu. BAS NAS BRIGA KO TE J.E.B.E. MOZEMO MI I BEZ TEBE SMRDOSLAVIJO. NIKAD SMRDIJA
,,,,, A ZA STADO ......ZA STADO POBRINUO SE MLADIC RATKO! RASO KRSTI,RATKO GLAVE BRSTI! MLADJA ZABLUDELA BRACA!
\'\'Srbi su krivi sto su zivi\'\'-,pitam se a gdje i sta bi vi bili da Srbi nisu zivi. Zato pamet u glavu i \'\'ljubite bliznjeg svog kao samoga sebe\'\'. Ako tako budete radili i Srbi ce ponovo da ljube vas,a i sto ne bi kada ste odlutalo Srpsko \'stado\'.
a u Beogradu ostala i pamet, cini se....